Schimbare importantă la Observator, pe Antena 1. Se întâmplă chiar de luni seară

Schimbare importantă la Observator, pe Antena 1. Se întâmplă chiar de luni seară

Antena 1 vine cu o schimbare importantă! Reprezentanții postului de televiziune au anunțat că Observatorul de la ora 19:00 va avea și o rubrică de sport. Cine sunt jurnalistele care vor prezenta rubrica de sport începând de luni seară la Observator?

Observatorul Antenei 1 va avea şi rubrică de sport

Reprezentanții Antena 1 au anunțat oficial că începând de luni, 30 martie, Observatorul de la ora 19.00 va avea și o rubrică de sport. Pentru a le prezenta telespectatorilor toate informațiile importante din domeniul sportului, echipa Observatorului se va mări.

În ciuda faptului că în contextul actual de pandemie majoriotatea competițiilor sportive au fost amânate, sportul nu se oprește niciodată, spun reprezentanții postului. Jurnalistele care-i vor ține la curent pe telespectatori cu noutățile din sport la Observator sunt: Alexandra Tudor si Camelia Bălțoi. Cele două au o experiență bogată în domeniu și sunt nerebdătoare să-și de-a întâlnire seară de seară cu telespectatorii Observatorului.

observator, antena 1, rubrica de sport

Observatorul Antenei 1 va avea şi rubrică de sport. sursă foto: Antena 1

„În primul rând mă simt onoratã cã am ocazia sã fac parte din acest nou proiect al Observatorului şi sper că împreunã cu colegii mei din redacţia sport să aducem un suflu nou în ceea ce priveşte prezentarea ştirilor sportive. Va fi un program dinamic şi atractiv fără să lase informaţia importantă deoparte. În vremurile astea tulburi, cel mai bine e să ne inspiram din sport: ca să câştigi un meci, trebuie sã te antrenezi, să respecţi regulile, să te sacrifici pentru echipã şi să nu renunţi niciodatã la luptă! Mă bucur foarte mult că mã întorc la  prima mea dragoste – prezentarea ştirilor sportive, după o pauză mai îndelungată (…)”, a declarat Alexandra Tudor.

Reamintim faptul că Observatorul de la Antena 1 a mai trecut printr-o schimbare recentă și anume aceea înlocuirii Andreei Berecleanu cu Alessandra Stoicescu. Aceasta din urmă nu este o prezență nouă la Antena 1, prezentatoarea s-a mai aflat timp de 16 ani la pupitrul Observatorului, având în același timp și rolul de Corespondent Special în cazul celor mai importante evenimente externe din acea perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI