Scenele de tip mafiot care au speriat Italia. Un cuplu de români, atacat de 25 de bărbați într-un spital din Roma

Ana Anitoiu 21.09.2022, 08:45
Scenele de tip mafiot care au speriat Italia. Un cuplu de români, atacat de 25 de bărbați într-un spital din Roma

Au avut loc scene de tip mafiot în Italia, unde un cuplu de români a fost atacat, luni după-amiază, de 25 de bărbați într-un spital din Roma. Ar fi fost vorba despre o reglare de conturi, în urma unei alte scene violente ce a avut loc între cei doi și un bărbat de origine slavă.

Doi români, atacați la un spital din Roma

Totul ar fi pornit de la o dispută ce a avut loc anterior atacului de la spital. O româncă în vârstă de 41 de ani și partenerul ei, un român de 42 de ani, au fost răniți în timpul conflictului cu un bărbat slav, în vârstă de 46 de ani, rănit și el. Altercația a avut loc în interiorul blocului de apartamente din Largo Veratti, în zona Marconi.

Cuplul de români a mers la camera de urgență San Camillo din Roma, pentru a primi îngrijiri medicale. Acolo a sosit ulterior și bărbatul slav, dar nu singur, ci însoțit de 25 de bărbați din clanul Vicolo Savini, potrivit presei italiene.

Femeia, care fusese externată în jurul orei 16:00, a fost atacată în parcare de 15 dintre ei. Bărbații au tras-o de păr și au lovit-o cu pumnii și picioarele. În cel de-al doilea atac, alți bărbați au intrat în zona de urgență și l-au bătut pe însoțitorul româncei. Bărbatul slav a fost și el rănit în încăierare.

Scenele de tip mafiot care au speriat Italia. Un cuplu de romani, atacat de 25 de barbati intr-un spital din Roma
Spitalul San Camillo din Roma

În ce stare sunt cei doi români după ce au fost atacați la spital

Atacatorii au fugit, lăsându-i în urmă doar pe cei trei răniți. Românca trebuie să petreacă încă 10 zile în spital, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar românul are nevoie de 30 de zile de spitalizare, pentru o fractură de nas și coaste, precum și pentru contuzii pe tot corpul.

Bărbatul de origine slavă în vârstă de 46 de ani a suferit un traumatism cranio-facial și are nevoie de 17 zile de spitalizare.

„Nicio secție nu a fost avariată în urma raidului. Cu siguranță a existat tensiune din cauza strigătelor și îmbrâncelilor la care au asistat personalul medical și pacienții internați. Din câte am aflat, în fața spitalului a avut loc un incident.”, a spus o sursă de la spitalul San Camillo, pentru La Repubblica.

Parchetul a deschis un dosar în urma acestui incident, după ce a primit raportul carabinierilor pentru vătămare corporală agravată, și a cerut imagini de la camere de supraveghere pentru a vedea cum s-a petrecut incidentul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...