Scene șocante la secția de Poliție. Ce a pățit fiul lui Emi Pian

Andrei Cezar 12.08.2020, 14:11

Scene dramatice la secția de Poliție. Fiul lui Emi Pian a leșinat în timpul audierilor. El a sosit la secție pentru a le povesti anchetatorilor ce s-a întâmplat în noaptea în care tatăl său a fost înjunghiat. Motivul stării de rău ar fi acela că nu mai dormise de cinci zile și nu a mâncat mai deloc.

Fiul lui Emi Pian a leșinat în secția de poliție

Oamenii legii au descins în forță miercuri dimineață la casa Duduienilor pentru a ridica probe care să ajute la soluționarea anchetei morții lui Emi Pian. În plus, doi dintre frații răposatului, Grațian și Ciprian Pian, au fost duși la audieri, dat fiind faptul că amândoi participaseră la altercația care a avut loc marțea trecută și în urma căreia Florin Mototolea a fost înjunghiat în artera femurală de la piciorul drept.

În urmă cu scurt timp, la secție a sosit și fiul lui Emi Pian, Gabriel Duduianu, în calitate de martor al evenimentului. Tânărul de 22 de ani a fost prezent în noaptea fatidică în apartamentul din Giulești, însă nu s-a implicat în scandal. El și-a ținut tatăl în brațe în drum spre spital.

Fiul lui Emi Pian, cunoscut sub numele de Aly Pian, a fost nevoit să le povestească astăzi anchetatorilor ce s-a întâmplat în seara respectivă. Rememorarea tragediei pare să-l fi doborât pe Gabriel Duduianu, care a leșinat în secția de Poliție. În plus, potrivit informațiilor, el nici nu se mai odihnise și nici nu prea mâncase în ultimele zile.

Scene șocante la secția de Poliție. Ce a pățit fiul lui Emi Pian
Scene șocante la secția de Poliție. Ce a pățit fiul lui Emi Pian

”Și-a văzut tatăl măcelărit”

“A căzut, pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este clar afectat de tot ceea ce a trăit în acea noapte. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii lui ochi, fără să poată face nimic. Priveghiul a fost unul cu multă jale, care l-a consumat enorm. Nu mai are vlagă nici să vorbească. Este și foarte speriat de faptul că unchii lui sunt la poliție și riscă să fie arestați. Întreabă mereu de ei”, au dezvăluit surse de încredere, pentru Impact.ro.

Moartea lui Emi a căzut ca un trăznet asupra lumii interlope din România. Lider marcant al unuia dintre cele mai temute clanuri de interlopi din București, Florin Mototolea și-a găsit sfârșitul în urma unei încăierări la o partidă de barbut. Cel care l-a înjunghiat a fost un membru tânăr al clanului Rinu, pe nume Richard Emanuel Gheorghe și care acum se află în arestul Poliției.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Impact.ro și pe