Scene incredibile în București! O femeie a bătut o casieră de la sala de jocuri, iar apoi a jefuit-o. Despre ce sumă de bani este vorba. Polițiștii au crezut că e o glumă

Iancu Andreea 17.09.2020, 16:48
Scene incredibile în București! O femeie a bătut o casieră de la sala de jocuri, iar apoi a jefuit-o. Despre ce sumă de bani este vorba. Polițiștii au crezut că e o glumă

Polițiștii din Capitală au fost martorii unor scene incredibile. Aceștia au fost nevoiți să acționeze într-un conflict de la o sală de jocuri din sectorul 4. O femeie a agresat-o pe casiera sălii de jocuri pentru ca apoi să o jefuiască. Suma de bani pe care tânăra a sustras-o reprezenta câștigul sălii de jocuri din acea zi.

O tânără a bătut o casieră de la sala de jocuri

Incidentul s-a petrecut în București, în sectorul 4. În acest caz, polițiștii au identificat o femeie, în vârstă de 26 de ani, care a tâlhărit o casieră de la o sală de jocuri. Se pare că aceasta a bătut-o pe femeia care se ocupa de câștigurile firmei și apoi a furat încasările zilnice obținute. Suma jefuită de către tânără a fost estimată la valoarea de 3.000 de lei. Într-un comunicat emis de către Poliție, autoritățile explică cum a reușit femeia să fugă cu banii.

„Prin violență, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la suma de 3.000 de lei”, au precizat polițiștii.

Polițiștii bucureșteni au fost alertați de către casieră, după ce vinovata a reușit să fugă cu banii. Cu toate acestea, la scurt timp după incident, autoritățile au reținut-o pe femeia de 26 de ani.

O tânără a jefuit-o pe casiera unei săli de jocuri din București foto - Pexels
O tânără a jefuit-o pe casiera unei săli de jocuri din București
foto – Pexels

Cum au prins-o polițiștii pe femeie

Ajunși la fața locului, polițiștii au reușit să o găsească pe suspectă în zona sălii de joc. Aceștia au imobilizat-o și au dus-o la audieri.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant o femeie în vârstă de 26 de ani, la scurt timp după comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, asupra angajatei unei săli de joc cu punct de lucru într-un complex comercial, de pe raza sectorului 4”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Din fericire, cazul a fost rapid soluționat, după ce tânăra a fost supusă unui control corporal. Suma de 3.000 de lei, sustrasă de la sala de jocuri, a fost găsită asupra acesteia și înapoiată casierei vătămate.

„În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă”, era menționat în același comunicat emis de către Poliție.

„Prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, menționează polițiștii.

Din păcate pentru femeie, fapta sa nu a rămas nepedepsită. Astfel, tânăra de 26 de ani a fost acuzată de tâlhărie și a fost pusă sub control judiciar în urma infracțiunii sale.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...