Tânăra care a bătut patru poliţişti șochează din nou: „O să muriţi!” Scene halucinante la reținerea acesteia

Andreea Bisinicu 16.09.2020, 15:17
Tânăra care a bătut patru poliţişti șochează din nou: „O să muriţi!” Scene halucinante la reținerea acesteia

Constanța. 11 septembrie. Un scandal izbucnește în orașul dobrogean. O femeie de 22 ani, poreclită „Xena de Constanța”, e acuzată că a bătut nouă persoane, dintre care patru polițiști și trei agenți de pază dintr-un bar.

O femeie de 22 ani a bătut nouă persoane într-o singură seară

Altercația a pornit de la o dispută cu o altă femeie, o angajată a localului. Cele două au început să se certe urât. Agresoarea de 22 ani a tras-o de păr pe femeie, apoi a început să o lovească brutal cu pumnii și picioarele.

Disperată, angajata agresată a apăsat butonul de panică. În mijlocul atacului de furie, tânăra violentă a lovit o altă femeie din local, căreia i-a aruncat un pahar în cap.

Ajunși la fața locului, patru oameni ai legii au încercat să imobilizeze tânăra scăpată de sub control, dar aceasta i-a atacat pe toți. A împărțit în stânga și-n dreapta mușcături de braț, capete în gură și lovituri cu pumnii și picioarele. Pe unul dintre polițiști l-a lovit în testicule.

 Tânăra care a bătut patru poliţişti șochează din nou: „O să muriţi!” Scene halucinante la reținerea acesteia

Tânăra care a bătut patru poliţişti șochează din nou: „O să muriţi!” Scene halucinante la reținerea acesteia

„În data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. Alertați, trei agenți de pază au încercat să intervină. Pe rând, aceștia au fost mușcați, loviți cu piciorul în cap și în testicule. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private”, declară Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Agresoarea de 22 ani, arest preventiv de 30 zile

Când s-a văzut înconjurată, agresoarea a început să se tăvălească pe jos. A trecut rapid la amenințări, acuzând că nu poate să respire! Mai mult, femeia s-a simțit protejată, lăudându-se că mama sa este procuror și vor plăti amarnic pentru ce i-au făcut.

„O să muriți!” au fost ultimele ei cuvinte rostite, potrivit Observator News, înainte de a fi reținută și dusă cu forța la Secția 4 de Poliție din Constanța.

„În timp ce se aflau în interiorul Poliției Locale, aceasta a lovit cu piciorul în mână un polițist de la Poliția Națională. Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe un polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe o altă polițistă locală. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, tânăra a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe o polițistă de la Poliția Națională. Pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a amenințat toate persoanele, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au declarat procurorii de la Parchet.

Urmăriți Impact.ro și pe