EXCLUSIV. Prima reacție a fiului Brigittei după filmulețele în care aceasta este agresată de Florin Pastramă: “De obicei e invers”

Alexandra Andrei 16.07.2020, 13:45

La numai 24 de ore după ce, în presă, au apărut imagini în care Florin Pastramă este agresiv cu soția lui, fiul lui Brigitte ia atitudine și spune lucrurilor pe nume, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Reacție după agresiunea filmată a lui Florin Pastramă. Scandalurile se țin lanț pentru Brigitte Pastramă

La nici o lună de când și-a reclamat fiul la poliție, în urma unui scandal monstruos, Brigitte Pastramă este din nou în centrul atenției. Motivul? În presă au apărut imagini în care fosta soție a lui Ilie Năstase este agresată fizic și psihic de actualul soț, Florin Pastramă. Scena s-a derulat în toiul zilei, în șaormeria pe care cei doi o dețin în zona Fundeni.

Nu se știe cu exactitate de la ce a pornit întregul scandal, cert este că Florin, cunoscut ca un om extrem de temperat, și-a ieșit din minți si a început să își bruscheze soția, care plângea în hohote. Nu din pricina muștruluielii, pentru că bătaie nu o putem numi, ci a faptului că Florin era extrem de supărat. Motivul îl știu numai ei. Cert este că, la un moment dat, el o trage de păr pe Brigitte, o împinge și chiar se apropie periculos de ea de câteva ori, în timp ce aceasta se ferește și parcă se teme să nu fie lovită.

La întreaga scenă a participat o angajată a șaormeriei, care a și încercat să intervină la un moment dat, după cum se poate observa pe filmări, însă și aceasta a fost luată la trei păzește de către Pastramă, care i-a cerut să iasă din locație.

Reacția lui Robert Sfăt, după agresiunea la care a fost supusă Brigitte
Reacția lui Robert Sfăt, după agresiunea la care a fost supusă Brigitte

Robert nu crede că mama lui a fost lovită de Pastramă

Întrebată dacă soțul său o bate, Brigitte a avut o reacție care nu face cinste unei femei care se crede vocea unei generații. Ea nu a dorit să răspundă la întrebare, însă a insistat asupra faptul că va deschide dosar penal împotriva publicației care a difuzat materialul. Prin această atitudine, ea a transmis mesajul clar că este în ordine să fii agresată fizic și psihic, dar că important este ca nimeni să nu afle nimic. Desigur, fiecare om are dreptul la initimitate, însă, atunci când îți expui în mod voit și constant viața personală în public, trebuie să îți asumi și consecințele mai puțin plăcute ale celebrității.

Robert, fiul lui Brigitte, a făcut o declarație, în exclusivitate, pe marginea acestui subiect:

Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite, ne-a spus Robert.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...