Scene de groază în Las Vegas. Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în fața unui cazinou, în urma unui atac cu un cuțit

Elena Avramescu 07.10.2022, 08:12
Scene de groază în Las Vegas. Două persoane au murit și alte șase au fost rănite în fața unui cazinou, în urma unui atac cu un cuțit

O nouă tragedie s-a înregistrat în SUA. Din nefericire, șase persoane au fost înjunghiate, dintre care două au murit. Polițiștii au anunțat că aceste eveniment neferict s-a petrecut în fața unui cazino. Atacul s-a petrecut joi, de-a lungul porțiunii sudice a Bulevardului Las Vegas, cunoscută sub numele de „The Strip”, în apropierea hotelului și cazinoului Wynn, potrivit Los Angeles Times.

Două persoane au fost ucise cu sânge rece în Las Vegas

Un martor a declarat că atacatorul înarmat cu un cuțit de bucătărie urma să facă o poză cu dintre animatoarele de la un cazinou de pe Bulevardul Las Vegas, însă din senin a început să înjunghie oamenii. Astfel că două persoane au murit, trei persoane au fost spitalizate în stare critică, iar alte trei se află în stare stabilă, conform poliției din Las Vegas.

Până acum, poliția nu au transmis nicio informație despre suspect și nici despre un posibil motiv pentru atac.

Cu toate acestra, detalii oficiale cu privire la circumstanțele în care s-a produs atacul nu au fost disponibile imediat, însă presa a citat mai mulți martori care au declarat că înjunghierile au avut loc în mai multe locuri iar unele dintre victime ar fi putut fi animatoare din Las Vegas care fac fotografii cu turiștii de-a lungul bulevardului.

Cu puțin timp în urmă, polițiștii au declarat că ofițerii care au răspuns apelului privind un atac cu victime multiple care a avut loc în fața unui cazinou au găsit cel puțin șase victime, dintre care una a fost declarată decedată chiar la fața locului.

Scene de groaza in Las Vegas
Scene de groaza in Las Vegas

„Victimele sunt transportate la spitalele din zonă, dar nu este cunoscută gravitatea rănilor aceastora. Loviturile de cuţit au fost aplicate unei prime victime pe trotuar, fără nicio provocare. Doi dintre ei sunt morţi, trei sunt în stare critică. Celelalte victime sunt la spital”, a precizat James LaRochelle,un purtător de cuvânt al poliţiei din Las Vegas, într-un al doilea mesaj publicat pe Twitter, adăugând că un suspect a fost reținut.

Cu doar cinci ani în urmă, în Las Vegas a avut loc unul din cele mai sângeroase atacuri în masă din istoria recentă a Statelor Unite. Astfel că 58 de persoane au murit şi alte sute au fost rănite după ce Stephen Paddock, un bărbat de 60 de ani, a tras mai mult de 1.000 de gloanţe de la etajul 32 al Cazinoului Mandalay Bay în mulţimea care asista la un concert în aer liber. În timpul asaltului poliţiştilor atacatorul s-a sinucis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...