Foto. Cine a cumpărat, de fapt, casa din Las Vegas pe care Anamaria Prodan şi Reghe trebuie să o împartă acum

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 15.10.2021, 09:02

Deși Anamaria Prodan nu vrea să ia în calcul posibilitatea despărțirii, se pare că divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecamp este unul iminent. Astfel, cei doi vor trebui să împartă o avere despre care se spune că trece de 20 de milioane de euro, printre care se află și o casă din Las Vegas. Iată cine a cumpărat, de fapt, această proprietate.

Cât valorează casa din Las Vegas

Deși Anamaria Prodan continuă să spună că nu va exista niciun divorț, se pare că cei doi ar fi stabilit deja cum își vor împărți banii și proprietățile.

Printre casele pe care cuplul le deține se numără și o vilă luxoasă din Las Vegas care valorează în acest moment mai mult de un milion de euro, potrivit wowbiz.ro.

Vila are nu mai puțin de trei dormitoare, două băi, un garaj și este dispusă pe două nivele. Terenul pe care este ridicat imobilul are circa 1.200 mp, iar impozitul anual plătit de proprietari statului Nevada trece de 11.000 de dolari.

Casa se află în partea de nord a cartierului Summerlin, situat la periferia orașului Las Vegas. Aici locuiesc foarte multe vedete de la Hollywood, fiindcă este o zonă destul de aerisită și liniștită.

Casa SUA
Casa Las Vegas

Cine este, de fapt, proprietarul casei din Las Vegas

Potrivit site-urilor americane de tranzacții imobiliare, Anamaria Prodan este unic proprietar al casei din Las Vegas. Celebra impresară a cumpărat vila în anul 2015, cu 810.000 dolari. În prezent, prețul proprietății a crescut până la 1,24 milioane dolari, adică circa un milion de euro.

Vila a fost ridicată în anul 1999, iar Anamaria Prodan este al patrulea proprietar. Celebra impresară și antrenorul de fotbal au locuit acolo în urmă cu câțiva ani. Cei doi se puteau lăuda cu vecini extrem de cunoscuți, precum Nicholas Cage, Carlos Santana, iluzionistul Jilliette Penn sau David Cooperfield.

Mai mult, Laurențiu Reghecampf a apucat să-și deschidă și  o academie de fotbal, dar aceasta nu s-a bucurat de prea mare succes și a fost închisă după patru ani.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț

În timp ce Anamaria Prodan nu dorește să recunoască nimic, antrenorul de fotbal a anunțat deja că a depus actele de divorț.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte.

Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!„, a declarat, în exclusivitate pentru Cancan.ro, Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe