Scene de comedie în Parlamentul României. Mai mulți angajați, doborâți de bradul de Crăciun, în timp ce încercau să îl monteze. Video

Badea Violeta 08.12.2022, 10:45
Scene de comedie în Parlamentul României. Mai mulți angajați, doborâți de bradul de Crăciun, în timp ce încercau să îl monteze. Video

A mai rămas puţin timp până la Crăciun, iar pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă, în Parlamentul României. Însă, bradul le-a dat de furcă angajaților. Aceștia s-au luptat minute în şir cu pomul impresionant. Când să-l ridice, s-a rupt sfoara şi doi dintre ei au fost doborâți la pământ. Au fost scene de comedie în Parlamentul României. Iată ce s-a întâmplat!

Bradul de Crăciun le-a dat de furca angajatilor din Parlamentul României

Zi agitata în Parlamentul României, unde mai mulți angajați s-au luptat minute în șir cu bradul de Crăciun. Pomul impresionant i-a pus serios în dificultate pe salariații instituției.

Din cauza înălțimii și a greutății sale, acesta a fost foarte greu de cărat. Oamenii au târât bradul pe holurile Palatului Parlamentului, însă acesta s-a agățat de covoare şi pancarte.

La un moment dat, angajații au încercat să-l ridice cu ajutorul unei sfori, însă aceasta s-a rupt şi doi dintre ei au fost doborâți la pământ. Pentru că au vrut să se laude cu un pom pe măsura statutului lor, parlamentarii s-au chinuit multă vreme să-l ridice și să-l fixeze.

Într-un final, cei unsprezece bărbați au reușit să îndrepte bradul. Ce-i drept, le-a luat ceva vreme până au reușit să-și ducă la bun sfârșit sarcina.

Citește și Cât costă bradul de Crăciun anul acesta. Zeci de mii de pomi, scoși la vânzare de Romsilva. Trucul știut de specialiști ca să îl alegi pe cel potrivit!

Imaginile au devenit virale pe internet

Imaginile din Parlamentul României au fost postate pe internet și au strâns rapid mii de vizualizări pe Youtube. Filmarea a produs reacții diverse din partea internauților. Unii s-au amuzat pe seama angajaților instituției, în timp ce alții le-au reproșat politicienilor că își bat joc de popor.

„Doreii din Parlament.

Voiau să facă grevă, da i-a chemat în genunchi sa vina să pună bradu…și l-au pus…totul e românesc, până și asta e tipică nouă.

Chiar brad împodobit le trebuie?? Câtă sfidare față de oamenii de rând. Și până când?

Inflația crește și pe ei îi sfidează bradul, pe ce lume trăiesc…

De cărucioare/ roți nu s-a auzit în capitala micului paris”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Locul în care trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a aduce noroc în casă. Regulile Feng Shui care atrag prosperitatea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...