Locul în care trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a aduce noroc în casă. Regulile Feng Shui care atrag prosperitatea

Andrei Simion 03.12.2022, 11:53
Locul în care trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a aduce noroc în casă. Regulile Feng Shui care atrag prosperitatea

Locul în care trebuie așezat bradul de Crăciun pentru a aduce noroc în casă a fost stabilit de specialiștii în Feng Shui. Fie că este vorba despre un pom natural sau artificial, este bine ca acesta să fie așezat în conformitate cu recomandările experților în arta și știința de a aranja lucrurile în armonie și echilibru cu lumea din jur.

Locul în care este așezat bradul de Crăciun, important

Conform specialiștilor în Feng Shui, în fiecare casă, felul în care sunt așezate mobila și lucrurile contribuie foarte mult la stare de spirit a celor care locuiesc în ea. Potrivit acestor experți, bradul de Crăciun ar trebui să fie împodobit într-un anumit loc din casă, astfel încât să atragă norocul în locuință.

Specialiștii în Feng Shui recomandă ca, fie în cazul unui brad natural sau artificial, acesta să fie plasat în conformitate cu principiile acestei arte. Locul în care este așezat pomul de iarnă este foarte important în timpul sărbătorilor, când casa este plină de culori, forme și arome noi, ce reprezintă cele cinci elemente – Foc, Pământ, Metal, Apă și Lemn.

Cat costa bradul de Craciun anul acesta. Zeci de mii de pomi, scosi la vanzare de Romsilva. Trucul stiut de specialisti ca sa il alegi pe cel potrivit
Brad de Cracium. Foto: pexels.com

Unde trebuie să fie așezat bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun este considerat un puternic simbol al elementului Lemn. În plus, forma triunghiulară a pomului de iarnă este considerată un element de Foc, mai ales pentru că este acoperit de lumini. Prin urmare, bradul este atât un element de Lemn, cât și de Foc.

Prin urmare, locul perfect pentru a așeza bradul de Crăciun este fie în zona Bogăției, a Renumelui sau a Familiei din casă. Zona Bogăției se află în camera din colțul din stânga sus al casei sau colțul din stânga sus al oricărei încăperi. În cazul în care nu există spațiu, pomul trebuie să fie poziționat în partea de nord a casei.

Zona prosperității și a banilor se află vizavi de ușa de la intrare. Formele triunghiulare afișate în aceste zone sporesc finanțele, abundența și prosperitatea. Zona familiei este în partea stângă a casei.

Urmăriți Impact.ro și pe