Scene cumplite în Vaslui. Un băiat de 13 ani le-a tăiat cu un cuţit pe o fată de 15 ani şi pe mama acesteia, pentru că i-au cerut să dea muzica mai încet

Elena Avramescu 05.11.2021, 17:24
Scene cumplite în Vaslui. Un băiat de 13 ani le-a tăiat cu un cuţit pe o fată de 15 ani şi pe mama acesteia, pentru că i-au cerut să dea muzica mai încet

Un băiat de 13 ani, din Vaslui, le-a tăiat cu un cuţit pe o fată de 15 ani şi pe mama acesteia, iar pe tatăl adolescentei l-a lovit grav, lăsându-l cu un traumatism cranio-cerebral. În aces sens, acum este cercetat pentru lovire şi alte violenţe.

Un băiat de 13 ani le-a tăiat cu un cuţit pe o fată de 15 ani şi pe mama acesteia

Incidentul nefericit a avut loc joi, 4 noiembrie, în localitatea vasluiană Iana, când un adolescent de 13 ani, care se afla se pare sub influenţa alcoolului, a sărit cu un cuţit la vecinii care îi ceruseră să dea muzica mai încet.

Astfel că a reușit să rănească o fată de 15 ani şi pe mama acestei, iar tatăl adolescentei s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral. În plus, în loc să încerce să aplaneze conflictul, tatăl minorului a sărit cu un par la vecini, iar în aceste momente este cercetat penal alături de fiul său şi a fost plasat sub control judiciar.

Era muzică. Am înţeles că mai devreme, fata lor şi băiatul meu au avut un schimb de replici în drum. Nu ştiu! Ele au intrat în curte. Eu eram cu un prieten pe prispă, pregăteam nişte varză. S-au dus direct la băiat şi l-au luat la palme, l-au zgâriat, vorbe urâte. Am intrat şi le-am spus să iasă. Recunosc că am apucat –o de păr şi i-am dat cu un lemn în spate, pentru că nu ieşea.

Nu ştiu când le-a tăiat băiatul cu cuţitul, eu nu am văzut. Poate s-a apărat, nu ştiu. Eu m-am înţeles bine cu vecinii, nu aş fi vrut să se ajungă aici. Dar nu aveau ce cauta cu scandal în curtea mea! Eu mi-am crescut fiul cum am putut.

Am muncit în Germania, am trimis bani acasă, el a stat la mama mea, dar şi la mama lui, la Iana, cinci luni de zile. Atunci nu s-a întâmplat nimic. Nu ştiu ce a fost acum. Eu aş vrea să îl iau înapoi, poate să-l crească o sora de-a mea. Nu ştiu, vom vedea, dar eu nu mă simt vinovat! Am făcut ce am putut, a spus bărbatul, potrivit stiriest.ro.

Vecinii totuși țin să-l contrazică şi sunt de părere că băiatul e scăpat de sub control, mai ales că îi terorizează de luni de zile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţare, iar băiatul de 13 ani a fost internat într-un centru al Direcţiei Generale pentru Protecţia Drepturilor Copilului Vaslui şi va fi evaluat psihologic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...