Scene ca-n filmele cu mafioți în Botoșani. Focuri de armă trase din mașină înspre un grup de tineri, un bărbat a ajuns de urgență la spital

Ioana Bucur 11.09.2022, 16:33
Scene ca-n filmele cu mafioți în Botoșani. Focuri de armă trase din mașină înspre un grup de tineri, un bărbat a ajuns de urgență la spital

Scene de groază, desprinse parcă din scenariul unui film cu mafioți, s-au petrecut sâmbătă în localitatea Bozieni din județul Botoșani. Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-o mașină aflată în mers. Ținta a fost un grup de tineri, unul dintre ei fiind lovit de gloanțe. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital. Primele informații oferite de IPJ Botoșani.

Focuri de armă, trase dintr-o mașină aflată în mers

Au fost momente de groază pentru oamenii din localitatea Bozieni din județul Botoșani. Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-o mașină aflată în mers. Pistolarul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se afla pe bancheta din dreapta a autoturismului, a început să tragă la întâmplare. Gloanțele au nimerit un grup de bărbați, unul dintre ei fiind lovit.

Când i-a dat seama că a împușcat pe cineva, autorul a încercat să scape de armă, un pistol cu aer comprimat. În cele din urmă, a fost recuperat de oamenii legii.

„Din cercetări, a reieşit faptul că, la data de 10 septembrie 2022, un tânăr de 20 de ani, care se afla în calitate de pasager într-un autoturism, ce se deplasa pe drumul public, din localitatea Bozieni, ar fi tras cu un pistol cu aer comprimat, asupra unui grup de tineri aflaţi pe marginea părţii carosabile, nimerind pe unul dintre aceştia. După comiterea faptei, tânărul a aruncat arma, ulterior, aceasta fiind găsită de către poliţişti”, informează Inspectoratul de Poliţie Botoşani.

Din fericire, rănile suferite de victimă nu au fost foarte grave, acesta fiind transportat de urgență la spital. Medicii au reușit să îi curețe rana, acesta fiind în stare stabilă.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni continuă cercetările în acest caz. Pistolarul din Botoșani este acum cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munților, dar și pentru loviri și alte violențe.

Scene ca-n filmele cu mafioți în Botoșani. Focuri de armă trase din mașină înspre un grup de tineri, un bărbat e în stare gravă la spital

Femeie înjunghiată în Botoșani, vineri seara

Cu doar 24 de ore înainte, o femeie din Botoșani a fost înjunghiată de soțul ei. Victima, în vârstă de 43 de ani, era la domiciliu în momentul atacului. Agresorul a fost prins de Poliție, la scurt timp, pe o stradă din oraș.

„Poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată, de mai multe ori, în timp ce se afla la domiciliu. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 43 de ani, care ar fi fost înjunghiată de către soţul său, de 55 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun”, a transmis, vineri seară, IPJ Botoşani.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...