Scandalul momentului în lumea manelelor. De ce au ajuns să se înjure Dani Mocanu și Tzancă Uraganu’

Emanuela Pană 08.08.2021, 17:43

Interlopii internaționali sunt în război pentru cei mai în vogă maneliști ai momentului. Spiritele s-au aprins după ce controversatul artist, Dani Mocanu, a revenit în lumea manelelor, după o pauza de câteva luni în care s-a ocupat de „cele spirituale“: „Voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești“. De la ce a pornit scandalul dintre el și Tzancă Uraganu’, aflat în preferințele românilor pe Youtube, aflați în continuare.

Scandalul momentului în lumea manelelor

Scandalul momentului în lumea manelelor îi are în centru pe Dani Mocanu și Tzancă Uraganu’, doi dintre cei mai îndrăgiți soliști ai genului. După o scurtă pauza în care s-a ocupat de partea lăuntrică și spirituală, lansând melodii creștine, Dani Mocanu și-a făcut din nou apariția pe scena manelelor, însă se pare că nu a fost prea bine primit.

Pentru a înțelege mai bine situația, vă vom oferi câteva informații de context. Primul care a făcut pasul pe teritoriul „inamicului“ a fost Tzancă Uraganu’, care i-a transmis câteva mesaje subtile colegului său de breaslă, vorba care nu i-au picat deloc bine celui știut nr. 1 în tendințe pe Youtube.

Bă, ăștia care vă lăudați cu locul 1, se pare că eu am fost locul 1 la aproape toate melodiile astea pe care le-am scos eu, dar pe 1,2, 3, 4, când vreodată o să fiți? Sau ați fost sau veți fi sau ați fi sau m-ați fi?“, este întrebarea retorică adresată de Tzancă pe Tik Tok.

Riposta a venit fulgerător din partea lui Dani Mocanu, manelistul scoțând artileria grea din primul moment, apelând la un limbaj mai puțin onorabil, mai ales după o perioadă în care ar fi citit Biblia.

Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine, deci nu pentru oamenii din afară, pentru oamenii care se referă la mine… (n.r.: au urmat înjurături imposibil de reprodus) Dacă nu vă prind la evenimente, cu indiferent cine o să fiți voi și cu indiferent cu cine mergeți pe drum și dacă nu vă dau rușine de față cu toată lumea. Cu mireasă, cu ginerică, cu nași, cu cine vreți voi.“, a spus manelistul, tot într-un filmuleț încărcat pe internet.

Citește și: Tzancă Uraganul, mai faimos decât Selly. Care este numele real al manelistului și câți bani câștigă de pe Youtube

Înjurături între Dani Mocanu și Tzancă Uraganu

De parcă situația nu ar fi fost și așa încordată, interlopii internaționali au sărit în apărarea maneliștilor. Atât Dani Mocanu, cât și Tzancă Uraganu sunt susținuți de persoane cu greutate din lumea interlopă.

Controversatul Dani Mocanu este „reprezentat“ de un albanez numit Fabio Dusko, un individ de temut în lumea interlopă din Albania. Prietenul lui Mocanu a adresat un mesaj dur către Tzancă:

Nu-l cunosc, nu l-am văzut pe Tzancă, dar are o gură prea mare. Știi cum zicem noi albanezii? Când vorbești mult, te mănâncă c***l. Dacă te mănâncă e prea greu să știi. De ce? Dani Mocanu este fratele meu și este șmecher. Tu, Tzancă sau cum te cheamă, ai grijă ce vorbești, că o să te bat eu, albanezul, să nu ieși din casa ta din România, nici în Grecia nici nicăieri. Închide gura sau o să ți-o închid eu cu frații mei!“, a spus, amenințător, interlopul, într-o filmare pe internet.

Pare-se că spatele lui Tzancă nu rămâne nepăzit, căci imediat după, Alex Stoica, un interlop arestat în America a sărit în apărarea acestuia, trasmițându-i un mesaj albanezului care l-a amenințat:

Vedeți-vă de treaba voastră, fiți băieți cuminți. Voi sunteți șmecheri la voi acolo. Într-adevăr, noi știm să respectăm, un șmecher este șmecher oriunde. Dar ca să veniți voi de pe la … de unde veniți voi, că poate Tzancă și Dani Mocanu au și ei cumetri și mulți dintre ei nu sunt lăutari, sunt și ei mafioți. Să vii tu la noi în România să ameninți tu pe Tzancă că nu mai iese Tzancă, că faci tu cu frații tăi, băi, ce crezi? N-o să faci tu nimic la noi în țară.

Vedeți-vă dracu de treaba voastră și cu Tzancă și cu Dani Mocanu. Stați dracu parcați, băi provincialilor. Sunteți nebuni la cap? Păi nu știți că la noi e barieră?, a spus interlopul român pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...