Scandalul dintre fostele membre ale trupei A.S.I.A ia proporții. Sorana o face praf pe Irina Nicolae. „Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă”

Mihnea Tălău 14.02.2023, 21:08
Scandalul dintre fostele membre ale trupei A.S.I.A ia proporții. Sorana o face praf pe Irina Nicolae. „Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă”

Celebra trupă A.S.I.A, atât de îndrăgită la începutul anilor 2000 în România, se reuneşte pentru un concert special. Numai că, până la spectacolul, care are loc la 25 de ani de la fondarea trupei, programat pentru 6 martie la Sala Palatului, au apărut deja disensiuni între membrele trupei, mai ales că Irina Nicolae, solista din formula de aur a trupei, lipsește.

A.S.I.A se reunește fără Irina Nicolae

Cele patru artiste care vor urca pe scenă sunt Anca Neacșu, Sorana, Iana Novac și Anemona Niculescu. De pe afiș lipsește însă Irina Nicolae.

Ea a anunțat însă, pe Instagram, că și-a cumpărat bilet la concert și va sta, în primul rând al sălii, alături de fanii ei.

„Eu voi fi în public, lângă voi! Pe scenă nu am fost invitată, dar vă onorez cu prezența mea în public! Realizările mele nu pot fi șterse chiar dacă nu s-a dorit prezența mea acolo! Eu sunt și voi rămâne parte din fenomenul numit A.S.I.A.! Că se vrea, că nu se vrea, succesul acestei formații va fi întotdeauna legat de numele meu! În viață poți pierde multe și ți se pot fura multe, dar demnitatea, respectul, realizările și visele vor fi întotdeauna ale tale! Va iubesc și va mulțumesc pentru tot!”, a mai scris Irina, pe Instagram.

„Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă”

”Ce vrei dragă Irina de la noi”

Sorana nu s-a lăsat mai prejos și a contraatacat.

”În ultima perioada s-au iscat tot felul de supoziții și păreri. Fiecare om are dreptul la o părere, zic totuși că e mai bine să ne formăm păreri în cunoștință de cauza.
Trupa A.S.I.A. a ales discreția chiar și la Conferință de presă și ne-am focusat atenția asupra revenirii acestei trupe pe piață muzicală”, a scris Sorana pe o pagină de socializare.

Mai mult, Sorna a acuzat-o pe Irina că a mai fost invitată, anul trecut, ea declinând participarea la un alt concert aniversar, justificând că nu are timpul necesar.

Iată și mesajul Soranei, postat pe pagina sa de Facebook:

Formația românească de muzică pop, A.S.I.A, a fost înfiinţată în 8 martie 1999, şi s-a destrămat în anul 2006. Numele său este un acronim al prenumelor celor patru cântăreţe care au alcătuit trupa iniţială: Anca, Sorana, Irina şi Anemona.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...