După ani de zile, o fostă prezentatoare de la PRO TV revine la celebrul post. Va face parte din echipa „Survivor”

Stan Filon, Dragos Ștefănescu 25.11.2021, 09:04

O fostă vedetă de televiziune revine la marea sa iubire, chiar la postul de televiziune Pro TV, unde s-a consacrat. Deși a ieșit din televiziune de ceva timp, aceasta se pare că a acceptat provocarea de a participa la emisiunea ”Survivor”, pe care trustul din Pache Protopopescu a cumpărat-o cu tot cu prezentator de la Kanal D.

O fostă prezentatoare Pro TV revine pe micile ecrane, la emisiunea fenomen Survivor

Vorbim despre Roxana Ciuhulescu, vedeta cu cele mai lungi picioare din România, care a bătut palma cu Pro TV pentru a participa la emisiunea fenomen Survivor. A stat departe ceva timp de televiziune, însă acum i s-a ivit ocazia să revină pe micile ecrane.

”De curând, am primit o propunere destul de tentantă pentru un show-concurs, un proiect foarte mare”, despre care însă nu pot da mai multe amănunte”, a declarat vedeta pentru Playtech.ro. Sursa citată susține însă că emisiunea este chiar Survivor, unde Roxana Ciuhulescu va face cu siguranță o figură frumoasă, mai ales că are tot ce trebuie pentru a urca cât mai sus în ierarhia show-ului de televiziune.

O fosta prezentatoare Pro TV revine pe micile ecrane, la emisiunea fenomen Survivor
O fosta prezentatoare Pro TV revine pe micile ecrane, la emisiunea fenomen Survivor

A practicat sport de performanță

Fosta vedetă Pro TV Roxana Ciuhulescu este o fostă sportivă de performanță. A practicat handbalul, voleiul, dar a urcat și de câteva ori în ring pentru partide de kick-boxing. ”Am fost cea mai înaltă jucătoare de handbal. Am practicat acest sport de la 12 la 18 ani. Am jucat la Antilopa, apoi am făcut parte din naționala de tineret. Am avut însă un accident teribil pe teren. M-am ales cu rupturi de ligament și menisc. Am avut mai multe operații, recuperarea a durat un an. După am făcut volei vreun an de zile, după care kick boxing. Am urcat în ring de două ori.

Dar unde a dispărut fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor în ultima perioadă? Ei bine, s-a alăturat echipei de la Ministerul Sportului. ”Am început să lucrez în Ministerul Tineretului şi Sportului, în calitate de consilier al ministrului, din 31 august. Eu nu am nicio afiliere politică. Îmi place ce fac, îmbin ce am învățat în meseria de jurnalist cu ce știu din sport. Sportul e domeniul meu, am fost şi eu sportiv de performanţă, am jucat handbal în lotul naţional, şi fac sport în continuare”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...