Scandal uriaș la Pro TV. Două vedete s-au luat la bătaie, iar una dintre ele a fost dată afară

Stan Filon 25.10.2022, 15:21

A fost scandal uriaș la Pro TV, unde două vedete de la îndrăgita emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-au luat la bătaie. De fapt, una singură a fost foarte violentă, ea fiind și cea eliminată de către prezentatori. Aceasta a fost anunțată că trebuie să-și strângă lucrurile și să părăsească competiția.

Scandal uriaș la Pro TV

Tensiunea care plutea deja în aer la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a transformat într-un final în violență. Dar ce a aprins fitilul? Ei bine, pare greu de crezut dar o banală ploaie a făcut-o pe Bia Khalifa să-și iasă din minți.

Concurenta a văzut că pătura ei a fost udată de ploaie, iar întreaga sa furie s-a îndreptat asupra lui Ami, care, probabil, ar fi trebuit să prevadă că vine ploaia și, mai mult de-atât, să aibă grijă ca pătura colegei sale să nu rămână cumva în ploaie.

Scandal urias la Pro TV, unde doua vedete s-au luat la bataie
Scandal urias la Pro TV, unde doua vedete s-au luat la bataie

Două vedete s-au luat la bătaie

După 5-6 înjurături de toți sfinții la adresa colegei ei, Bia a trecut la atac. A împins-o brutal pe Ami, care și-a păstrat însă echilibrul, dar și calmul. Faptul că Ami nu a reacționat a enervat-o și mai tare pe Bia, așa că a scuipat-o pur și simplu pe Ami, spre stupefacția tuturor.

Giani Kiriță a fost primul care a reacționat și care a spus că emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” are un regulament, pe care toți concurenții îl cunosc și pe care Bia l-a încălcat. „Există un regulament pe care l-am semnat cu toții înainte să intrăm aici. L-a încălcat și ar trebui luate măsuri”, a spus ex-fotbalistul.

La scurt timp, și-au făcut prezența cei doi prezentatori ai emisiunii, Adela Popescu și Cabral Ibacka, care au anunțat-o pe Bia Khalifa că a fost eliminată, după ce a încălcat regulamentul emisiunii. „Bia, strânge-ți lucrurile și pleacă!”, a spus Adela Popescu. Acest episod încă nu a fost difuzat la TV, dar urmează să fie pe micile ecrane pe data de 27 octombrie, începând cu ora 21:30.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...