Dezvăluiri din timpul filmărilor la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Vedeta care era să fie lovită de fulger

Stan Filon 06.09.2022, 18:53
Dezvăluiri din timpul filmărilor la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Vedeta care era să fie lovită de fulger

Ruxi Opulență a trecut prin clipe foarte grele la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV. Concurenții sunt nevoiți să  trăiască sub cerul liber și să mănânce tarantule și alte târătoare. Pe lângă asta, natura le este de multe ori potrivnică. A simțit-o pe pielea ei chiar Ruxi, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”. Dacă la emisiunea de la Kanal D lucrurile stăteau mult mai ușor, fiind vorba despre modă, iată că la emisiunea de la Pro TV situația se poate transforma într-o clipă într-una dramatică.

Dezvăluiri din timpul filmărilor la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Ruxi Opulență, cum este cunoscută în mediul online, a făcut dezvăluiri din timpul filmărilor la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Emisiunea de la Pro TV ascunde pericole la tot pasul. Nu doar cele la care îi supun realizatorii celebrei emisuni pe concurenți, însă mai sunt și cele pe care natura le aduce în calea lor.

Așa s-a întâmplat recent, când Ruxi era să fie lovită de un copac lovit de fulger. S-a petrecut în timpul unei furtuni, iar vedeta a fost la un pas să fie lovită de o creangă desprinsă  din copac. S-a speriat puternic, însă a comentat în stilul său caracteristic.

Dezvaluiri din timpul filmarilor la Sunt celebru, scoate-ma de aici
Dezvaluiri din timpul filmarilor la Sunt celebru, scoate-ma de aici

„Mamă, dacă mai îmi cade și aia în cap”

„A tunat foarte puternic și din tunetul ăla s-a auzit, așa, o cracă. Cred că a trăsnit într-un copac. Nu știu ce s-a întâmplat, dar, efectiv, m-am speriat. Am zis «Mamă, dacă mai îmi cade și aia în cap». Aveam și orezul în mână, «Dacă mai îmi cade și orezul pe jos și rămân și fără orez și cu craca în cap…» Simțeam că suntem pedepsiți că am câștigat”, a declarat Ruxi la testimonial.

Ruxi era cunoscută publicului dinainte de a participa la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Avea o întreagă comunitate în mediul online, care îi urmărea postările. Fie că erau despre modă sau pur și simplu unele pline de umor, postările sale strângeau mii și mii de aprecieri. popularitatea sa a explodat însă după participarea la emisiunea de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...