Scandal uriaş în PNL Timişoara. Marcel Ciolacu, despre conflictul dintre cele două tabere: ” Niște circari și marțafoi”

Cristian Cojocaru 31.07.2021, 14:40

În cadrul PNL Timișoara a avut loc un scandal violent, unde taberele s-au înfruntat astăzi, în cazul alegerilor pentru liderul organizației municipale. Scandalul a continuat la televizor, putând fi observat de către toți cetățenii și nu numai.

PNL Timișoara a dat startul unui scandal politic

Candidatura lui Raul Ambruș a fost invalidată, iar pentru funcția de lider al organizației PNL Timișoara au mai rămas doar doi candidați, aceștia fiind viceprimarul municipiului Timișoara, Cosmin Tabără precum și deputatul Claudiu Chira. Cel de-al doilea a intrat vijelios în sala alegerilor acuzând că există membri care sunt împiedicați să voteze.

Conflictul a degenerat într-o confruntare violentă, iar principalii protagoniști au fost deputatul Chira dar și președintele interimr al PNL Timiș.

“Peste 300 de colegi nu figurează pe convocator, făcut discreționar de conducerea organizației. Nu au primit brățara galbenă, care nu există nicăieri în statutul PNL. Sala de vot este supravegheată doar de dânșii, cu firme de pază, ceva interlopi (…) Este un simulacru de alegeri. Vor prezenta ce rezultat vor dânșii, noi nu avem pe nimeni în comisia de numărare a voturilor!”, a afirmat Claudiu Chira, afirmând că alegerile sunt ”măsluite”.

Alin Nica îl acuză pe Claudiu Chira că ”a fost sursa acestor violențe, când a dorit să se înscrie pentru alegeri. Când a dorit să se înscrie, a luat convocatorul și l-a rupt (…) sunt imagini filmate de camerele de supraveghere, și a mai făcut-o încă o dată de față cu mine. Toți cei care îl susțin pe Chira au acționat cu violență, a trebuit să intervină poliția. Domnia sa dorea să nu se țină alegerile.”

scandal pnl
PNL Timis a dezvoltat un scandal urias care s-a lasat cu violente –  Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Liderul PSD atacă dur conduita PNL Timiș

Marcel Ciolacu, președintele PSD a venit cu un atac dur la adresa membrilor PNL Timiș.

 „Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, spune Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Totodată, șeful PSD a afirmat că ”acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de ecuație! În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan”, cazurile de persoane infectate cu Covid-19 este în creștere, fiind raportate 156 de noi cazuri. În același timp, Vama Giurgiu este blocată ”și sunt doar câteva din adevăratele probleme ale românilor! Sunteți decuplați de realitate”, fiind mesajul social-democratului.