Florin Cîțu sugerează că Ludovic Orban s-ar putea înțelege cu social-democrații. ”Eu sunt inamicul PSD”

Nicu Stan 01.07.2021, 13:57
Florin Cîțu sugerează că Ludovic Orban s-ar putea înțelege cu social-democrații. ”Eu sunt inamicul PSD”

Florin Cîțu sugerează că Ludovic Orban s-ar putea înțelege cu social-democrații. ”Eu sunt inamicul PSD”. Care sunt acuzațiile aduse, vedeți în articolul de mai jos.

Florin Cîțu, atac la Ludovic Orban. Premierul face alizie că acesta s-ar putea înțelege cu PSD, așa cum s-a mai întîmplat

Florin Cîțu sugerează că Ludovic Orban s-ar putea înțelege cu social-democrații. Premierul Florin Cîţu a fost la Gura Humorului la Conferinţa de alegeri pentru conducerea Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

Acolo, premierul a afirmat că alegerile interne din PNL sunt despre rolul pe care îl va juca partidul pe scena politică în viitor, totodată Floin Câțu declându-se ”inamicul PSD”.

Liviu Dragnea si Ludovic Orban au facut schimb de geci pe vremea USL
Liviu Dragnea si Ludovic Orban au facut schimb de geci pe vremea USL

S-a dat startul alegerilor pentru ”viitorul PNL”

”Astăzi dăm startul alegerilor pentru viitorul PNL. Despre asta este vorba. Mulţumesc pentru că mă susţineţi şi m-aţi susţinut din primul moment pentru preşedinţia PNL. Aceste alegeri nu sunt despre persoana mea, ci despre rolul pe care-l va juca PNL pe scena politică în viitor”, a spus Cîţu.

”Urmează în 2024 patru rânduri de alegeri. Inamicul nostru este PSD şi de aceea sunt cel mai potrivit om care poate lupta cu PSD. Am arătat că sunt inamicul PSD. PSD este speriat pentru că sunt o ameninţare pentru PSD”, a adăugat premierul Florin Cîțu.

Premierul sugerează că Ludovic Orban s-ar putea înțelege cu PSD

Premierul Floirn Cîțu l-a înțepat încă o dată pe actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, făcând aluzie că PNL, pe vremea când președinte era Crin Antonescu, că s-a înțeles cu PSD, formând USL în anul 2009.

La acel moment, Liviu Dragnea și Ludovic Orban au fost desemnați să facă schimb de geci la conferința de presă care anunța alianța USL. Lucru care s-a și întâmplat, fiecare apărând îmbrăcat cu geaca celuilalt partid, respectiv liderul PSD în geacă galbenă, iar liderul PNL în geacă roșie.

Florin Cîțu, dușmanul pe față al PSD

”Nimeni nu va putea spune vreodată că aş putea să-mi dau jos propriul Guvern, ca după aceea să fac vreo alianţă cu PSD. Niciodată nu voi face aşa ceva. Sunt un liberal convins şi până la capăt voi merge după principiile şi valorile liberale. Niciodată nu voi face alianţe cu PSD”, a spus Florin Cîţu.

Premierul consideră că el este opţiunea dreaptă pentru conducerea PNL.

Ce îl recomandă pe Florin Cîțu la șefia PNL

”Mandatul meu de senator, de ministru al Finanţelor, de prim-ministru al Guvernului arată clar că eu sunt alegerea corectă pentru preşedinte al PNL. Trebuie să ne pregătim pentru opt ani de guvernare şi totul începe de la aceste alegeri.

Astăzi dăm startul pentru pregătirea unui plan de guvernare. Avem mult de muncă, alegem bine pe 25 septembrie şi vă garantez că după aceea Moldova o să conteze, Moldova o să fie liberală”, a mai transmis Florin Cîţu de la Suceava.

Urmăriți Impact.ro și pe