Scandal la o școală din Călărași, unde doi elevi minori au întreținut relații intime la toaletă. Directorul a mușamalizat totul

Elena Avramescu / 11.03.2021, 12:48
Scandal la o școală din Călărași, unde doi elevi minori au întreținut relații intime la toaletă. Directorul a mușamalizat totul

Doi elevi minori au întreținut relații intime. Totul a început atunci când un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au întreținut relații intime în toaleta școlii, care se află într-o comună din județul Călărași. Scandalul a luat naștere la scurt timp după ce băiatul s-a lăudat cu fapta pe internet.

Doi elevi minori au întreținut relații intime

Directoarea adjunctă a declarat că directorul știa de acest incident și că a încercat să mușamalizeze întâmplarea, doar că acum au aflat și părinții, primăria, poliția și Parchetul, astfel că situația s-a complicat.

Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă, a declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași.

Incidentul s-a petrecut la data de 19 februarie. Astfel că s-a aflat despre relațiile intime dintre cei doi elevi minori după ce băiatul s-a lăudat în fața prietenilor, iar aceștia nu au stat pe gânduri și au spus tot pe rețelele de socializare.

Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare… Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii (…) Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii, a mai spus Daniela Dan.

Doi elevi minori au intretinut relatii intime
Doi elevi minori au intretinut relatii intime la toaleta scolii

“A fost o greșeală enormă datorată hormonilor”

În aceste momente, cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași precum și de Primăria Budești. În privința minorilor, aceștia au fost despărțiți, astfel că eleva de 12 ani a fost transferată de familie la o școală din afara orașului iar băiatul a rămas în școala din Budești, unde profesorii au intensificat paza, iar femeile de serviciu sunt obligate să supravegheze toaletele mai des.

Psihologul școlar le-a propus să le facă consiliere, dacă sunt de acord, că numai prin cererea părinților se poate acest lucru. N-au vrut. S-a întocmit un grafic pentru femeile de serviciu care să supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare dată, intrăm în băi după ei. Nu ne ducem în cușeta lor. Am încercat și am discutat și cu părinții lui și cu părinții fetei, să îi facă să priceapă că a fost o greșeală enormă datorată hormonilor, vârstei, peste care trebuie să treacă cu ușurință, a spus Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești, din Călărași.

Directorul școlii s-a învoit astăzi de la școală, invocând motive medicale, iar profesorii mărturisesc că a avut tensiunea mare și s-a simțit brusc rău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI