Scandal la Cluj, după ce Dinamo a pierdut primul meci de baraj. Fanii „câinilor” s-au bătut cu jandarmii și i-au amenințat pe jucători că le vor rupe picioarele

Sorin Barbu 22.05.2022, 17:06
Scandal la Cluj, după ce Dinamo a pierdut primul meci de baraj. Fanii „câinilor” s-au bătut cu jandarmii și i-au amenințat pe jucători că le vor rupe picioarele

Dinamo trece prin momente foarte tensionate și în finalul sezonului. Echipa din „Ștefan cel Mare” a pierdut primul meci de la baraj, iar fanii câinilor au vrut să intre pe teren și s-au bătut cu jandarmii, iar după meci i-au amenințat pe jucători. Partida decisivă este programată pe data de 28 mai.

Universitatea Cluj – Dinamo 2-0

Dinamo nu un sezon foarte greu și tensionat, iar finalul continuă după același scenariu. Echipa trebuie să treacă de Universitatea Cluj, dacă vrea să rămână în Liga 1, dar lucrurile s-au complicat foarte mult, după ce în primul meci trupa lui Dusan Uhrin a pierdut cu 2-0. Remacle și Boiciuc au înscris golurile victoriei, în timp Ely Fernandes a fost eliminat și va rata returul din „Ștefan cel Mare”.

Gloriile lui Dinamo, Cornel Dinu și Dănuț Lupu au fost foarte dezamăgite și i-au criticat pe jucători

„Sunt jucători plătiţi cu 7.000-8.000 de euro, e pur şi simplu o bătaie de joc nu numai felul în care ar trebui apreciat randamentul acestor jucători, este o terfelire a monedei europene la care am ajuns şi noi, din păcate. E o blasfemie la adresa fotbalului, pentru că la ce au dovedit chiar şi înainte de a pleca şi a se reîntoarce la Dinamo…

Aceşti jucători ar trebui să plătească ei ca să îmbrace culorile, dacă s-ar mai întoarce”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

„Din momentul ăsta, nici 100 de milioane de euro sau un stadion plin ochi de 100.000 de dinamovişti nu mai pot salva Dinamo la retur. Singurii care pot salva această echipă sunt doar jucătorii. Dar care jucători? Să mă ierte bunul Dumnezeu, dar dacă cei care au jucat la Cluj se vor prezenta în Ştefan cel Mare la fel şi în retur, iar ei vor retrograda Dinamo, atunci imediat după meci trebuie să îşi arunce carnetele de fotbalişti.

Aici e Dinamo! Iar unii dintre ei cam trebuie să dea bani de la ei ca să îmbrace acest tricou, nu credeţi? Au ajuns să joace pe la Dinamo tot felul de jucători, iar acum au dus Dinamo cu un picior în Liga 2. Chiar nu mai au pic ambiţie? Daţi-vă cu capul de pereţi, spargeţi geamuri, dar treziţi-vă o dată. Nu vă uitaţi şi voi să vedeţi câţi suporteri au venit după voi atâţia kilometri la Cluj?”, a spus și Danuț Lupu.

Fanii lui Dinamo, scandal și amenințări la Cluj

Meciul găzduit de Cluj Arena a avut în tribune peste 15.000 de suporteri. Fanii lui Dinamo și-au făcut simțită prezeța în oraș încă de la primele ore ale zilei când au cântat și au aprins fumigene.

După ce favoriții lor au încasat golul al doilea, suporterii câinilor au vrut să intre pe teren, dar au fost opriți de jandarmi. Au devastat sectorul în care au stat, iar cu scaunele pe care le-au rupt au aruncat în forțele de ordine.

La finalul partidei i-au amenințat pe jucători că le vor rupe picioarele dacă Dinamo retrogradează. Gabi Torje a fost singurul care a avut curaj să stea de vorbă cu ei.

Torje: Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan, pe fundal: Pune bătaia pe ei, Gabi!

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni va dau gol! În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă bă frate la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!

Torje: La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!

Suporter: V-au bătut 6-0, v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăștia… bă, dar acuma… Să văd că jucați barajul ăla, că-i mâncați pe ăia, să rămânem aici. Jucați, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniți și ne salutați!

Torje: Am fost acolo, uită-te pe filmare!

Jucătorii au stat două ore în vestiar, de teama fanilor, înainte să plece spre casă. Returul barajului Dinamo – U. Cluj este programat la București pe 29 mai.

Urmăriți Impact.ro și pe