Scandal în fotbal după moartea unui jucător de 22 de ani. Evolua la unul din cele mai mari cluburi ale Rusiei

Marian Cărăvan 22.04.2020, 18:56
Scandal în fotbal după moartea unui jucător de 22 de ani. Evolua la unul din cele mai mari cluburi ale Rusiei

Vestea morții unui jucător de 22 de ani care evolua la unul dintre cele mai mari cluburi ale Rusiei a făcut înconjurul lumii. Tragedia ridică niște semne de întrebare și e pe cale de a declanșa un adevărat scandal.

Scandal după moartea unui jucător de 22 de ani. Evolua la unul dintre cele mai mari cluburi ale Rusiei

În vârstă de 22 de ani, Innokenti Samokhvalov și-a pierdut viața în timpul unui antrenament efectuat acasă, în izolare, pe 20 aprilie. Conform informațiilor furnizate de surse din cadrul clubului, decesul a survenit din cauza unor probleme la inimă, de care se pare că oficialii clubului știau. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă Andrey Talalaev, 47 de ani, unul dintre antrenorii familiarizați cu campionatul Rusiei. Potrivit acestuia, fotbalistul care evolua la echipa secundă a celor de la Lokomotiv avea probleme în timpul antrenamentelor și cu toate acestea și-a riscat viața, continuând ședințele individuale de pregătire.

„Este păcat de băiat, este o tragedie. Lokomotiv știa de problemele lui la inimă. La unele antrenamente, jucătorul nu mergea”, a afirmat Talalaev pentru Match TV, citat de Eurosport.

„Și el este vinovat. A declarat pe propria răspundere că își asumă riscurile și consecințele”, a adăugat tehnicianul rus. Mai jos îl puteți vedea pe Samokhvalov într-o imagine rară, de acasă, cu puțin timp înainte de a deceda. Se antrena în prezența fiului său.

 

Ver essa foto no Instagram

 

Uma publicação compartilhada por 433 (@433) em

Regrete tardive ale celor de la Lokomotiv Moscova

Antrenorul lui Samokhvalov, Alexander Grișin, a confirmat că fundașul central de la echipa a doua a clubului Lokomotiv, Kazanka, aflată în a treia ligă a țării, a decedat în urma unui stop cardiac.

„S-a simţit rău în timpul unei sesiuni individuale de antrenament. Circumstanţele urmează a fi clarificate.

Era un băiat bun şi un prieten bun. Lokomotiv este şocată de această veste. Este o mare pierdere pentru întreaga noastră familie”, a transmis Lokomotiv Moscova, într-un comunicat dat publicității imediat după deces.

Urmăriți Impact.ro și pe