Petre Grigoraș, lovit de tragedie. Fratele antrenorului român a murit din cauza pandemiei. Declarațiile pline de durere

Marian Cărăvan 31.03.2020, 16:04
Petre Grigoraș, lovit de tragedie. Fratele antrenorului român a murit din cauza pandemiei. Declarațiile pline de durere

Cunoscutul antrenor român Petre Grigoraș a fost lovit de o tragedie în această săptămână. Fratele acestuia a murit din cauza pandemiei, provocându-i multă durere tehnicianului de la Foresta Suceava.

Petre Grigoraș, lovit de tragedie. Fratele antrenorului român a murit din cauza pandemiei. Declarațiile pline de durere

Pandemia care a invadat globul în această perioadă a provocat o mare tragedie în familia cunoscutului antrenor de fotbal Petre Grigoraș. Fratele acestuia, în vârstă de 59 de ani, a decedat la începutul acestei săptămâni din cauza pandemiei. Durerea este cu atât mai mare, cu cât tehnicianul nici nu a putut fi prezent la înmormântare, care, conform spuselor lui Grigoraș, a avut loc marți, 31 martie, „în cinci minute, fără slujbă”. Iar întreaga familie este acum în carantină, în județul Bacău.

„Trăiesc foarte prost această perioadă, ieri (n.r. luni, 30 martie) mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani.

N-am putut merge la înmormântare, deja astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a spus Petre Grigoraș, potrivit site-ului doarromania.ro.

Petre Grigoraș a jucat și antrenat mulți ani la Farul Constanța

A fugit la timp din cel mai mare focar. Acum e în siguranță, la Constanța

Petre Grigoraș, 55 de ani, este antrenorul echipei Foresta Suceava. Văzând că nu e de glumă cu acest virus care dă fiori planetei, antrenorul a luat decizia înțeleaptă de a pleca din timp de la Suceava, oraș care a intrat în carantină totală. Acum, Petre Grigoraș se află în siguranță, acasă, la Constanța, însă cu durerea în suflet că nu și-a putut conduce fratele pe ultimul drum.

„Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă”, a mai spus Petre Grigoraș.

Născut la 15 noiembrie 1964, la Poduri (județul Bacău), Petre Grigoraș a jucat pentru prima oară la nivel de seniori la echipa Aerostar Bacău, în perioada 1984-1988. A mai evoluat în cariera sa de fotbalist la FCM Bacău, Steaua, Farul Constanța (în trei perioade diferite), Dobrudja Dobric, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv, Universitatea Cluj. Fostul atacant și-a început cariera de antrenor în 1999, la Farul Constanța, mai întâi ca secund, apoi din 2000 devenind antrenor principal al formației de la malul Mării Negre. A mai antrenat pe FC Onești, Petrolul Moinești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Tg. Jiu, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, SSC Farul și, mai nou, pe Foresta Suceava, formație aflată pe locul secund în Seria I din eșalonul terț.

Urmăriți Impact.ro și pe