Scandal în emisiunea Sunt celebru scoate-mă de aici. I-a aruncat cu un pahar cu apă în față: „Mamă, i-ai făcut duș”

Stan Filon 05.09.2022, 17:32
Scandal în emisiunea Sunt celebru scoate-mă de aici. I-a aruncat cu un pahar cu apă în față: „Mamă, i-ai făcut duș”

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început cu un adevărat scandal! Nici bine nu au fost prezentați concurenții, că două vedete s-au și luat la ceartă. Protagonistele au fost Bia Khalifa și Rux și Opulență. Cele două concurente se pare că nu prea se au la suflet, iar asta s-a văzut chiar din startul emisiunii de la Pro TV. Telespectatorii au putut vedea de toate, chiar din prima ediție.

Scandal în emisiunea „Sunt celebru scoate-mă de aici”

Așadar, a început din nou emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, la Pro TV. Prima ediție a fost una în care telespectatorii s-au putut bucura de momente tensionate, dar și unele interzise minorilor. Nici nu a început bine emisiunea, că două dintre vedete s-au și luat la ceartă.

Probele din emisiune sunt unele foarte dure, concurenții fiind nevoiți să mănânce diferite preparate de care în mod normal nu s-ar atinge niciodată. A fost cazul concurentei Bia Khalifa, care a fost nevoită să mănânce…organul reproducător al unui taur. Mai mult de-atât,timpul în care trebuia să consume…delicatesea era unul limitat,așa că a fost nevoită să se grăbească.

Scandal in emisiunea „Sunt celebru scoate-ma de aici”
Scandal in emisiunea „Sunt celebru scoate-ma de aici”

Probă foarte grea pentru Bia Khalifa

Ei bine, chiar când era cu gura plină, blondina a văzut o reacție a lui Rux și Opulență și i-a venit chiar să vomite. Bia nu s-a putut abține și a avut o reacție ieșită din comun, aruncându-i cu un pahar de apă în față celeilalte concurente, spre stupefacția tuturor. Scandalul de la celebra emisiune s-a terminat destul de repede.

Bia le-a mulțumit celor care au încurajat-o, însă nu și lui Rux, care i-a amplificat starea de greață, prin gestul său. Rămâne de văzut cum se vor trata cele două vedete și dacă Bia îi va răspunde cu aceeași monedă lui Rux.

Ruxi: „Uite, mă, are vârful…”

Ruxi: „Ce-a fost asta?”

Bia: „Tăceți!”

Ruxi: „Păi dar nu vorbeam cu tine, în primul rând.”

Cornel Palade: „Mamă, i-ai făcut duș lui Ruxi aici.”

Bia: „În loc să mă lase în pace, pentru că nu voiam ajutorul ei, ea a înrăutățit chestiile, făcându-mă să-mi fie o greață de nedescris fix când aveam o bucată în gură și trebuia să înghit”, a fost dialogul din timpul probei respective.

Acesta nu a fost singurul moment care a avut-o pe frumoasa Bia Khalifa în prim plan. Frumoasa blondină a șocat audiența atunci când a apărut, chiar din prima ediție a emisiunii, complet dezbrăcată. Chiar și Cornel Palade a rămas șocat de cele văzute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...