Momente cumplite pentru Lidia Buble. Vedeta nu a mai rezistat și a izbucnit. S-a întâmplat în prima probă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Andra Daoud 04.09.2022, 23:16
Momente cumplite pentru Lidia Buble. Vedeta nu a mai rezistat și a izbucnit. S-a întâmplat în prima probă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a început dur pentru cei 12 concurenți, iar Lidia Buble a suferit o cădere nervoasă chiar în prima ediție a show-ului. Vedeta a izbucnit în plâns atunci când a aflat ce are de făcut, iar competiția este abia la început. Ce a făcut-o pe Lidia Buble să răbufnească și cum s-a descurcat în probă.

Momentele dificile pentru Lidia Buble, în show-ul din junglă

Lidia Buble se numără printre cele 12 vedete care au acceptat provocarea de a participa la unul dintre cele mai dure show-uri de supraviețuire. Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut premiera duminică seara, la Pro TV, iar concurenții au intrat direct „în pâine” cu probe care i-au pus la încercare. Lidia Buble a izbucnit în lacrimi chiar la prima probă pe care a trebuit să o îndeplinească în Republica Dominicană.

Ea și ceilalți 11 concurenți au trebuit să mănânce cât mai repede ce aveau în farfurii, iar printre „delicatese” s-au numărat ochi de vacă și de pește, tocăniță de tarantulă și frigărui de insecte. Lidia Buble a avut o cădere nervoasă atunci când a fost nevoită să mănânce o tarantulă la grătar, iar în momentul în care a văzut insecta în farfurie a început să plângă și să țipe. „Nu pot, nu”, a spus artista, printre lacrimi, dar până la urmă a executat proba, plângând.

Aventurile celor 12 concurenți continuă la Pro TV cu probe care mai de care mai dure. Filmările pentru show au început în urmă cu o lună, iar emisiunea a început să fie difuzată duminică, 4 septembrie. În afară de Lidia Buble, au mai spus da provocării din junglă: Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Momente cumplite pentru Lidia Buble. Vedeta nu a mai rezistat si a izbucnit. S-a intamplat in prima proba la Sunt celebru, scoate-ma de aici
Lidia Buble a executat proba plangand

„Mă duc să îmi înfrâng niște temeri”

Lidia Buble a prins gustul reality show-urilor odată cu participarea la Asia Express, unde a făcut echipă cu sora ei. De data aceasta, Lidia a ales o provocare mult mai dură, iar de o lună de zile este plecată în Republica Dominicană, unde participă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cu puțin timp înainte de plecarea în junglă, cântăreața și-a anunțat fanii că va lipsi de pe rețelele sociale și că merge să își testeze limitele.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu.”, le-a spus Lidia Buble celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, înainte de a pleca în junglă.

Urmăriți Impact.ro și pe