Scandal imens la CFR după eliminarea din Champions League. Ce face un jucător ținut pe bancă de Dan Petrescu

Marian Cărăvan 28.08.2020, 19:49
Scandal imens la CFR după eliminarea din Champions League. Ce face un jucător ținut pe bancă de Dan Petrescu

E scandal imens la CFR după eliminarea din Champions League. Jucătorii nu mai pot fi ținuți în frâu și trec la atac.

Scandal imens la CFR după eliminarea din Champions League

Eliminarea din cea mai tare competiție intercluburi la fotbal din lume pare să fi umplut paharul la CFR Cluj și să scoată la iveală probleme mai vechi ale grupării din Gruia. Vestiarul e un vulcan gata să erupă. Nu din cauza eliminării premature din Champions League, ci din cauza situației financiare cu care se confruntă de luni bune gruparea ardeleană. Mai mulți jucători au protestat față de restanțele salariale, iar acum unul dintre ei merge mai departe, cu o plângere la Federația Română de Fotbal, în încercarea disperată de a-și recupera banii.

Nemulțumit de modul în care CFR a gestionat lata salariilor, fundașul Alex Pașcanu, 21 de ani, e decis să-și facă dreptate. Jucătorii pe care Dan Petrescu se bazează în mod constant au fost plătiți la zi, dar nu același lucru s-a întâmplat și cu cei care au bifat mai puține minute în sezonul trecut. Aceștia nu au mai fost plătiți din luna februarie și printre ei se numără și Alex Pașcanu.

Venit în august 2019 la CFR Cluj, Alex Pașcanu a bifat doar cinci meciuri în tricoul campioanei României, fiind împrumutat la FC Voluntari. Se pare că fotbalistul a făcut o alegere mai puțin inspirată, atunci când a decis să nu revină la Voluntari în această vară.

Lui Ioan Andone îi pare rău de situația lui Alex Pașcanu

Fost antrenor al campioanei României, CFR Cluj, Ioan Andone a comentat pe marginea situației lui Alex Pașcanu.

„Îmi pare rău de situația lui Alex. Personal am vorbit cu el la telefon și i-am transmis că vrem să-i prelungim împrumutul la FC Voluntari. El mi-a spus că se duce până în Anglia la familia lui și urmează să îmi telefoneze, să îmi dea un răspuns. Din păcate, acel telefon de la Pașcanu nu a mai venit nici până în ziua de astăzi. Se află la Cluj acum, dar vedeți și voi că nu intră în vederile lui Dan Petrescu.

Sincer chiar nu știu ce vrea să facă, însă e păcat că un jucător care e convocat constant la naționala Under 21 a ajuns să nu joace deloc în campionat“, a spus Ioan Andone pentru ProSport.

În vârstă de 21 de ani, Alex Pașcanu este cotat de site-ul de specialitate Transfermakt.com la 750.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe