Gigi Becali se bagă peste Adi Mutu la Naționala U21. Ce i-a putut face selecționerului

Marian Cărăvan / 28.07.2020, 16:02

Adi Mutu are mari bătăi de cap din cauza patronului FCSB. Gigi Becali devine o piedică în calea selecționerului Naționalei U21 a României.

Decizia lui Gigi Becali care îl lasă fără replică pe Adi Mutu

La începutul lunii august, Naționala U21 a României va efectua un stagiu de pregătire la Buftea, iar selecționerul Adi Mutu și-a făcut planuri în privința jucătorilor convocați pentru acțiunea „tricolorilor mici”. Toate bune și frumoase până a intrat pe fir Gigi Becali. Finanțatorului FCSB îi pasă de propria echipă, lăsând la o parte interesele naționale. Adi Mutu se baza pe șase jucători de la FCSB pentru stagiul de pregătire din perioada 3-5 august, însă Gigi Becali i-a dat toate planurile peste cap.

Dacă inițial și-a dat acceptul ca jucătorii FCSB vizați de Adi Mutu să participe la acțiunea naționalei, Gigi Becali a revenit asupra deciziei, punându-l în dificultate pe selecționer. Becali nu mai vrea ca jucătorii săi să fie selecționați, pentru a se putea odihni, întrucât roș-albaștrii vor intra rapid în meciurile din Europa League. De unde de altfel pot veni și banii pe care se bazează patronul FCSB. Așa se face că Mutu nu va putea conta pe Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Dennis Man, Florinel Coman și Adrian Petre (toți câștigători ai Cupei României), fiind nevoit acum să găsească alte variante și să îi înlocuiască pe cei șase fotbaliști.

Gigi Becali nu-și mai lasă jucătorii la Naționala U21

Naționala U21 reia preliminariile EURO 2021

Stagiul de pregătire de la Buftea se va finaliza cu un meci amical cu Farul Constanța. Tricolorii se pregătesc pentru reluarea preliminariilor EURO 2021 la tineret, iar primele două meciuri vor fi în deplasare: pe 4 septembrie, cu Finlanda; pe 8 septembrie, cu Malta.

Lotul pe care îl are acum Adi Mutu:
Portari: Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923);
Fundași: Radu Boboc, Virgil Ghiță (ambii Viitorul), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt);
Mijlocași: Marius Marin (Pisa, Italia), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani);
Atacanți: George Ganea (FC Viitorul).

Pe primul loc în clasamentul grupei se află Danemarca, cu 15 puncte. România este pe locul al doilea, cu 10 puncte. Ambele echipe au disputat până acum câte cinci meciuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI