Scandal de zile mari între Ştefan Bănică Jr. şi Florin Salam. Manelistul a aruncat vorbe grele. Ce s-a întâmplat: „N-aveai voie să vorbești tu de mine”

Ioana Bucur 31.12.2021, 11:55
Scandal de zile mari între Ştefan Bănică Jr. şi Florin Salam. Manelistul a aruncat vorbe grele. Ce s-a întâmplat: „N-aveai voie să vorbești tu de mine”

Anul nu se încheie fără un conflict la care sigur nu s-ar fi așteptat nimeni. Incredibil, dar adevărat, este scandal de zile mari între Ștefan Bănică Jr și Florin Salam. Manelistul și-a ieșit din minți după petrecerea organizată de Delia și a spus, public, tot ce crede, de fapt, despre juratul „X Factor”. S-au aruncat cuvinte grele, ce îi reproșează vedetei Antena 1.

Scandalul la care nimeni nu se aștepta: Ștefan Bănică Jr versus Florin Salam

Este furtună în toată regula în showbiz-ul din România. Florin Salam s-a dezlănțuit la adresa lui Ștefan Bănică Jr, aruncând vorbe grele despre juratul „X Factor”. Manelistul a lăsat deoparte orice reținere și a decis să ducă scandalul la un nivel cât se poate de public.

Povestea este lungă și începe acum un an, în decembrie 2020, când nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, urma să cânte în finala „X Factor” alături de unchiul său. Cu toate că s-a prezentat la repetiții, în ziua show-ului, manelistul nu a mai apărut, jurații aflând că nu se simțea bine. A fost momentul în care Ștefan Bănică Jr a izbucnit:

„Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana)”, a spus Bănică.

Cea care a încercat să calmeze spiritele, atunci, a fost Loredana Groza. Un an mai târziu, artista juca un rol esențial în izbucnirea războiului.

Scandal de zile mari între Ştefan Bănică Jr. şi Florin Salam
Florin Salam, Loredana Groza și Adrian Petrache

„Vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu!”

După un an de liniște, Loredana și Florin Salam s-au întâlnit zilele trecute la petrecerea organizată de Delia pentru soțul ei, Răzvan Munteanu. Atunci, ea i-ar fi povestit manelistului că, după absența sa de la „X Factor”, Ștefan Bănică Jr a avut o serie de comentarii acide la adresa sa, scriu jurnaliștii de la Cancan.

A venit rândul lui Florin Salam să spună ce are pe suflet. Cântărețul a făcut un live pe Facebook prin care i-a transmis câteva gânduri juratului „X Factor”.

„Poate ai să auzi tu asta. E diferență mare! Eu știu că te respecți. Să @#$% mama mea, la cum te respecți tu, eu la valoarea mea trebuia să mă respect și mai mult . Dar nu vezi că, în general, bocciii se respectă mai mult decât valorile. Că așa e lăsată lumea asta.

N-aveai voie să vorbești tu de mine! Tu cânți de două ori pe an: de Crăciun și a doua zi de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru astea! Ce-i drept, ai jucat în Liceenii, mamă, în ce fel ai jucat. M-ai mâncat! De la Sol major.

În sfârșit, îmi cer scuze Loredanei. Dar nu avea voie ăla să vorbească de mine. Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele.

Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vizavi nu de ce vorbeam eu acum, ci vizavi de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a fost mesajul manelistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...