Ei sunt noii concurenţi de la Survivor 2021. Elena Marin nu s-a putut abţine: „Nu am cuvinte”

Ana Anitoiu, Ionuț Vieru 20.06.2021, 23:55

Noii concurenți de la Survivor 2021 au avut un efect puternic asupra celor deja cunoscuți. Elena Marin nu s-a putut abține și a spus exact care este părerea ei despre cei pe care i-a întâlnit în Republica Dominicană, în ediția de duminică a emisiunii de la Kanal D.

Faimoșii au ieșit victorioși

În premieră la Survivor România, concurenții români au fost uniți cu cei greci la competiția pentru recompensă. Acest duel mixt internațional a fost câștigat de Faimoși, care s-au impus cu scorul de 10-6 în fața Războinicilor. Recompensa pentru care au luptat a fost o cină copioasă la un restaurant din Republica Dominicană.

”Mi-ar fi plăcut să jucăm acest joc contra grecilor de la albaștri pe un traseu la care să fiu șef. Că pe traseul ăsta mi-a fost teamă. Am luat totuși două puncte, dar nu sunt mândru de ele pentru că nu am simțit că am demonstrat ceva pe traseele astea. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să jucăm cu ei și că mergem să mâncăm împreună, și că am luat din energia lor, pentru că este diferită de a noastră. Noi suntem mai certăreți, ei sunt mai pe vibe zici că sunt din desene animate. Mi-a plăcut foarte mult”, a spus Zanni.

Ei sunt noii concurenti de la Survivor 2021. Elena Marin nu s-a putut abtine
Elena Marin

Sebastian Chitoșcă a făcut o comparație între vechii și noii concurenți de la Survivor 2021

Și Sebastian Chitoșcă a fost impresionat de concurenții greci. El a făcut o comparație între aceștia și coechipierii lui, spunând că străinii au o energie foarte bună pe care ai lui au pierdut-o de multă vreme.

”Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuros că nu mi-a rămas genunchiul acolo. Sunt bucuros că am adus două puncte pentru Faimoșii greci și pentru ai noștri. Sunt entuziasmat pentru că au o energie foarte bună, iar la noi nu există energia asta de foarte mult timp. Noi suntem dușmani între noi”, a spus el.

Elena Marin, despre noii concurenți de la Survivor 2021: ”Nu am cuvinte”

La rândul ei, Elena Marin a apreciat energia pozitivă pe care a primit-o de la noii concurenți de la Survivor. Dansatoarei i-a lipsit o astfel de atmosferă și speră ca echipa ei să reușească să o păstreze.

”Sunt toată un zâmbet, sunt plină de energie, nu am cuvinte. Când am pierdut un punct mi-au dat energie și încredere. Îmi era dor de o energie bună, să câștigăm, să fim alături unii de ceilalți. Vreau să le mulțumesc și sper să păstrăm energia asta și noi”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...