Scandal de proporții la Craiova. Un autoturism a fost distrus după ce mai multe persoane s-au certat în plină stradă

Alexandrina Toader 28.04.2021, 10:28

Scandal de proporții la Craiova. A fost scandal monstru seara trecută, în zona centrală a Craiovei. Mai multe persoane s-au certat și amenințat în plină stradă, iar un autoturism a fost distrus. Polițiștii îi caută acum pe făptași.

Scandal de proporții la Craiova

Scandalul a izbucnit în jurul orei 22.00 în zona Pieței Centrale din Craiova. Polițiștii au fost alertați de un bărbat implicat în altercație, dar și de locatarii din zonă care s-au speriat la auzul unor zgomote puternice. La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul secției, unde a fost identificat un bărbat de 50 de ani, din Craiova, care a declarat faptul că a fost amenințat cu acte de violență de trei persoane.

În plus, bărbatul a povestit că autoturismul i-a fost distrus, că trei persoane i-au lovit mașina cu obiecte contondente, i-au spart parbrizul, geamurile laterale și i-au îndoit capota.

În urma anchetei, cele trei persoane au fost identificate, este vorba despre două femei și un bărbat, iar toți cei implicați în scandal fac parte din aceeași familie. Conflictul ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri între copiii acestora.

Scandal de proportii la Craiova
Scandal de proportii la Craiova

Persoana vătămată a fost condusă la sediul secției pentru audieri și totodată politistii desfășoară activități pentru depistarea persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a situației de fapt, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Deocamdată, oamenii legii nu i-au prins pe cei trei trei acuzați că ar fi distrus mașina și l-au amenințat pe bărbat, dar au făcut filtre și îi caută.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de amenințare si distrugere, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe