Scandal de neimaginat intre Dana Budeanu şi Raed Arafat. De la ce ar fi pornit totul: “Eu ştiu ce l-a deranjat”

Andreea Bisinicu, Ozana Mazilu 20.06.2021, 14:38
Scandal de neimaginat intre Dana Budeanu şi Raed Arafat. De la ce ar fi pornit totul: “Eu ştiu ce l-a deranjat”

Este scandal mare în sfera publică din România, iar Dana Budeanu este unul dintre protagonisti. Controversatul designer i-a dat replica lui Raed Arafat, după ce secretarul de stat s-a arătat profund indignat de „divele de la televizor care critică vaccinarea şi restricţiile din pandemie”. Ce i-a spus creatoarea Verdictului.

Scandal de neimaginat intre Dana Budeanu şi Raed Arafat

Dana Budeanu și Raed Arafat s-au contrat din nou. Recent, secretarul de stat a făcut câteva declarații inedite la o televiziune, când și-a exprimat profundul dezacord față de persoanele publice care critică campania de vaccinare a populației împotriva coronavirusului.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență este convins că numărul persoanelor care merg să se imunizeze împotriva virusului COVID-19 a început să scadă din cauza „unor dive”, care ar răspândi opinii false la televizor.

Dana Budeanu: Păi şi unde se desfăşoară războiul? Haideţi să ne batem, în vorbe, în ce să ne batem? Ce am făcut?”

Întrebată de ce este în război cu Raed Arafat, după cum s-a vehiculat în presă în ultimele zile, controversata creatoare de modă a spus că știe exact care este lucrul care-l deranjează pe secretarul de stat la abordarea divei:

Dana Budeanu: Un cetăţean normal din ţara asta este în război cu Raed Arafat, şeful la pandemie. O prosteală, eu ştiu ce l-a deranjat…

Oana Zamfir: Vă acuză de dezinformare!

Dana Budeanu: Pe mine mă acuză de dezinformare? Vreau să mă facă de râs în faţa ţării.

Raed Arafat, atac subtil la „divele” care sunt împotriva vaccinării anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a lăsat oamenii fără cuvinte, după ce a făcut o serie de declarații șocante la adresa persoanelor publice care nu sunt de acord cu imunizarea populației împotriva coronavirusului.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență susține că este imperativ necesar ca românii să se vaccineze, aceasta fiind singura soluție cu ajutorul căreia să scăpăm, cât mai repede, de pandemie. Internauții au fost cu ochii pe Arafat, atunci când acesta s-a referit în special la designerul Dana Budeanu, despre care spune că „se pretinde un expert”, iar acest lucru este o problemă.

„Noi putem să prevenim un val patru al pandemiei cu cât avem mai multe persoane care s-au vaccinat. Acest lucru ce înseamnă? Înseamnă: lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni – şi ştiu despre cine vorbesc aici, dar nu vreau să spun numele – una, în mod special, care apare şi comentează toată ziua”, a declarat Raed Arafat, recent, la Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe