Scandal amoros la un post de poliție din Argeș. Soţul încornorat a chemat mascații, după ce nevasta s-a ascuns în birou cu șeful

Badea Violeta 22.04.2023, 19:45
Scandal amoros la un post de poliție din Argeș. Soţul încornorat a chemat mascații, după ce nevasta s-a ascuns în birou cu șeful

Un scandal uriaș a izbucnit, recent, la un post de poliție din comuna Schitu Goleşti, județul Argeș. Șeful de post s-ar iubi de ceva timp cu o subordonată de-a sa, agent în aceeași localitate. Problema este că femeia este căsătorită, iar soţul încornorat, bănuind ca este înșelat, a pornit pe urmele parteneri sale. Ce s-a întâmplat mai departe întrece orice imaginație.

Triunghi amoros la un post de poliție din județul Argeș

A fost agitație mare la un post de poliție în noaptea de joi, 20 aprilie, spre vineri, 21 aprilie, când reprezentanți ai IPJ Argeș și mascații din trupele speciale au fost aletați de către un bărbat căsătorit cu o agentă de poliție.

Acesta a sunat la 112, spunând că partenera sa de viață s-a încuiat în birou cu șeful de post, agentul Alexandru G. De ceva timp, acesta ar avea o relație cu subordata sa.

Bănuind că este înșelat, soțul femeii i-ar fi urmărit pe cei doi. La un moment dat, aceștia s-au retras în sediul postului de poliție pentru a petrece câteva momente intime, numai că liniștea lor s-a dat peste cap din cauza omului gelos.

Soțul încoronata încercat să dea buzna peste ei, dar aceștia au refuzat să deschidă ușa. Tocmai din acest motiv, acesta a apelat serviciul 112 pentru a reclama întâmplarea. La fața locului s-au deplasat imediat reprezentanți ai IPJ Argeș și mascații din trupele speciale.

În urma celor întâmplate, inspectoratul din Argeș a anunțat că a demarat o anchetă disciplinară. În urma cercetărilor se vor lua măsurile prevăzute în Statutul Polițistului, a transmis conducerea Inspectoratului.

Citește și Scandal de proporții pe Aeroportul Otopeni. Motivul pentru care zeci de pasageri Wizz Air nu au fost lăsați să urce în avion!

Triunghi amoros la un post de politie din Arges
Triunghi amoros la un post de politie din Arges

Un bărbat de 69 de ani, acuzat de agresiune sexuală

Un bărbat de 69 de ani din județul Argeș ar fi încercat să profite de o bătrână din Constanța. În vârstă de 73 de ani, femeia a reuşit să scape şi l-a reclamat pe atacator.

În urma cercetărilor, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti trimiterea în judecată a bărbatului, acuzat de tentativă de viol. În prezent, omul se află în arest preventiv.

Citește și Scandal monstru în BOR. Vasile Bănescu îl desființează pe ÎPS Teodosie: „Să se exprime corect gramatical”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...