Sanda Ladoși, cuvinte grele despre soţia regretatului Bogdan Stanoevici. Ce se întâmplă la jumătate de an de la moartea actorului: „Pe mine m-a șocat” (exclusiv)

Ana Anitoiu 13.07.2021, 14:11

Sanda Ladoși a spus cuvinte grele despre soţia regretatului Bogdan Stanoevici, la jumătate de an de la moartea lui. Solista i-a făcut o slujbă de pomenire fostului ei coleg de la Circul de Stat, care a decedat la data de 12 ianuarie, într-un spital din Capitală unde ar fi fost internat din cauza infectării cu coronavirus.

Sanda Ladoși, promisiune pentru Bogdan Stanoevici

Sanda Ladoși a alcătuit o echipă managerială foarte bună alături de Bogdan Stanoevici la Circul de Stat. Acum, la o jumătate de an de la decesul lui, solista a promis că îi va ține actorului toate pomenile și a spus că ține și acum la el.

”Pe mine m-a șocat pierderea lui. Țin și acum la el, îi păstrez vie memoria. I-am făcut slujba de pomenire de șase luni, am împărțit pachete cu ceea ce-i plăcea. I-am ținut și o să-i țin toate pomenile, pentru că așa îmi spune sufletul că trebuie să fac”, a spus Sanda Ladoși pentru redacția Playtech-Impact.

Sanda Ladosi, cuvinte grele despre sotia regretatului Bogdan Stanoevici. Ce se intampla la jumatate de an de la moartea actorului
Sanda Ladosi

Sanda Ladoși, cuvinte grele la adresa soției lui Bogdan Stanoevici

De asemenea, Sanda Ladoși a spus că ar fi vrut să aibă un mormânt la care să-l plângă pe fostul ei coleg, în contextul în care trupul său a fost incinerat. Solista a adăugat că familia actorului nu a procedat așa cum și-ar fi dorit el.

”A fost un act de egoism din partea mamei fiului lui. Am încercat să-i opresc, nu s-a putut. S-a greșit, nu au ținut cont că el era un bun al românilor. Nu i-au respectat dorința, cenușa lui a fost dusă în Franța. Bogdan se întorsese în România, aici visa să trăiască”, a mai spus solista.

Sanda Ladoși, despre Bogdan Stanoevici: ”A plătit prețul că-și dorea să facă ceva pentru țara sa”

Mai mult, Sanda Ladoși a spus că Bogdan Stanoevici plănuia să se implice mai mult în politică, deoarece voia să facă ceva pentru România. Ea a adăugat că actorul a plătit prețul pentru că a vrut să ajute oamenii.

”Mă gândesc ce realizări spectaculoase am avut împreună și la Circ, sunt lucruri ce nu se vor mai face.. E incredibil cum un om ca el, atât de viu și de energic, acum nu mai e. Eu am părerile mele, toți spun că oamenii au murit cu zile în spitale. Dar nimeni nu vrea să știm asta. Doar că nu suntem chiar atât de tâmpiți. Mulți nevinovați au sfârșit ca el. Cum dorm ăștia vinovați cu capul pe pernă când știu ce au făcut? Acum nu sunt suficient de liniștită, sunt prea înverșunată ca să acționez. Dar va veni o zi în care voi spune lucruri care mă sufocă, mă revoltă, voi vorbi despre mizeriile de doi lei, circul ieftin.

De bâlci, cât de degradant s-a ajuns. Pe Bogdan l-au distrus protocoalele spitalicești. Eu am avut acest virus, am trecut ușor peste el. Nu cred ce se spune, cu tot cât am pătimit din această cauză. Mă întreb, printre altele… Unde au dispărut izoletele, de ce se prelungește starea de alertă cu 20 de infectări pe zi?”, a mai spus Sanda Ladoși.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...