Salariul pe care îl avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma era una excelentă

Redacția IMPACT 31.03.2020, 08:57
Salariul pe care îl avea Andreea Berecleanu la Antena 1. Suma era una excelentă

Andreea Berecleanu a fost o figură emblematică a Observatorului, principalul jurnal de știri de la Antena 1. Prezentatoare s-a aflat timp de zece ani la pupitrul de știri, însă acum împinsă de anumite conjuncturi, a decis că e  timpul pentru o schimbare. Cât câștiga jurnalista la Antena 1?

Salariul pe care îl avea Andreea Berecleanu la Antena 1

Prezentatoarea TV ajunsese să fie îndrăgită de fanii Observatorului de la Antena 1 care îi regretă și în același timp nu-i înteleg plecarea, povestește chiar ea. De asemenea mulți se întreabă oare cât căștiga știrista și dacă acesta ar fi unul dintre motivele pentru care și-a dat demisia.

andreea berecleanu, salariu, antena 1, demisie
Salariul pe care îl avea Andreea Berecleanu la Antena 1

Ei bine, potrivit unei declarații de avere a fostului soț, Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, Andreea Berecleanu câștiga în 2012 un salariu de 224.000 de lei brut, adică 18.666 de lei pe lună. Între timp, vedeta ajunsese să câștige de la Antena 1  suma de 500 de euro lunar.

Antena 1 anunța oficial în luna februarie că Andreea Berecleanu urma să fie înlocuită la pupitrul Observatorului de către Sandra Stoicescu. Imediat după Andreea a reacționat pe contul său de Instagram unde specificat că este o fire e care nu acceptă ”situații impuse”, drept pentru care a decis să încheie colaborarea cu Antena 1.

„Începând din luna februarie a acestui an, în momentul în care mi-am dat seama că ar putea fi vorba despre o înțelegere între conducerea stației și Sandra Stoicescu, un om foarte apropiat familiei Voiculescu, am privit cu detașare tot. Ea era în concediu postnatal, trebuia să se întoarcă la Antena 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a vrut altceva și s-au potrivit interesele comune. Nu e prea complicat, știi cum se spune: așa e în tenis!”, a declarat recent Andreea Berecleanu pentru Viva.

După plecarea de la Observator, Andreea Berecleanu a anunțat că va lucra pentru soţul său, medicul estetician, Constantin Stan. Fosta vedetă TV va ţine legătura dintre pacienţi şi doctorul Constantin Stan, în cadrul firmei pe care acesta o deţine în domeniul medicinei estetice.

 

Urmăriți Impact.ro și pe