Salariu de 15.000 de euro al lui Cătălin Măruță la Pro TV e în pericol. Ce au de gând șefii postului să facă!

Daria Petrescu 05.02.2020, 11:27
Salariu de 15.000 de euro al lui Cătălin Măruță la Pro TV e în pericol. Ce au de gând șefii postului să facă!

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai longevivi prezentatori tv. Emisiunea acestuia, de la Pro tv, se află pe post de peste 12 ani. Se pare însă, că șefii nu sunt atât de mulțumiți de audiență show-ului și s-au gândit serios să o scoată de pe post.

Cătălin Măruță, la un pas să rămână fără salariul de 15.000 de euro

In anii trecuți, emisiunea lui Cătălin Măruță era lider detașat de audiență, dar în ultima vreme, rating-ul său scade pe zi ce trece.

Potrivit unor surse din piață, citate de Libertatea, prezentatorul a intrat în atenția șefilor, care i-au cerut să ia urgent măsuri pentru a resuscita show-ul pe care-l moderează de 12 ani.

În cei 12 ani de când moderează acest format, s-a bucurat de anii lui de glorie, nici un post concurent neavând șansa să-l ajungă ca rating, iar salariul lui este unul considerabil. Se pare că acesta ar câștiga în jur de 15.000 de euro.

O perioada, șefii au sperat că-și va reveni, dar acum dau semne că răbdarea li s-a terminat. Emisiunea lui Cătălin Măruță a fost detronată de cea a lui Teo Trandafir, iar asta i-a făcut pe oficiali să-și pună un mare semn de întrebare, scrie sursa citata.

Despre Cătălin Măruță

A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2. A fost coprezentator al selecției naționale pentru Eurovision 2006, alături de Luminița Anghel și a moderat dezbaterea de după selecție.

Ca prezentator și entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timișoara, Craiova, Iași, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru seria „50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni”.

Cătălin şi Andra formează un cuplu de mai mult de 10 ani de zile
Cătălin şi Andra formează un cuplu de mai mult de 10 ani de zile

Din 24 octombrie până în 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii Trezește-te la Realitate cu Măruță.

A fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la Pro TV.

Din 23 august 2008 este căsătorit cu interpreta română Andra. Pe 16 martie 2011 cei doi au devenit părinți când Andra a născut un băiat pe nume David. În iulie 2015 Andra a născut cel de-al doilea copil, o fetiță pe nume Eva Maria Ioana.

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai solide cupluri

Cătălin şi Andra formează un cuplu de mai mult de 10 ani de zile. Cei doi se înţeleg de minune, au format o familie frumoasă, cum mulţi şi-ar dori. Cei doi au impreuna doi copii, David şi Eva.

Micuţii au zilnic un program bine stabilit, chiar dacă părinţiilor sunt extrem de ocupaţi. Andra are diferite concerte sau proiecte de televiziune, iar Cătălin Măruţă are emisiune la Pro TV de luni până vineri.

„Cu mama soacră mă înțeleg extraordinar. Este o femeie excepțională, e cea mai bună bunică, ne ajută cu copiii, e bunica ideală, le cumpără mereu câte ceva. Și gătește extraordinar’, a dezvăluit Cătălin Măruță în emisiunea Click! Live.

Urmăriți Impact.ro și pe