Salarii la Lidl în 2021 – câți bani oferă angajatorii germani în magazinele din România

Daria Petrescu 21.03.2021, 16:52
Salarii la Lidl în 2021 – câți bani oferă angajatorii germani în magazinele din România

Lidl reprezintă unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine, care în ultimii ani s-au extins în mai multe orașe din România. Până anul acesta, salariile la Lidl nu erau prea ofertante, iar odată cu instalarea pandemiei, situația s-a agravat. În primăvara acestui an, însă, cei care au vrut să intre în echipă, au avut parte de o surpriză. Lidl a mărit salariile dar și bonusurile. Iată câți bani oferă angajatorii germani în magazinele din România

Salarii la Lidl în 2021

Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8000 în România. În țara noastră, retailer-ul german are deschise peste 275 de magazine.

Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine. Lanțul de magazine este parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm. Este unul dintre cei mai puternici retailer din Europa și se găsește în 30 de țări la nivel mondial.

Mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob, oferă rezultate foarte bune și durabile. Asta datorită activităților de zi cu zi și a dinamismului pe care orice angajat îl găsește în firmă.

Manager magazine- câștigă un salariu net de  5.300 lei

Casier si lucrator comercial- primește un salariu de  3.000 lei, la care se pot adăuga alte bonusuri

Junior Consultant- 5.500 lei plus tichete de masa de 200 lei și  bonusuri pe ani de 600 de lei

Lucrător comercial- poate ajunge la un salariu net de 2.000 lei

Asistent manager proiect- are un salariu de  3.000 lei, bonus pe an de 3000 de lei. La aceste sume se vor adăuga  tichete de 300 de lei.

Lucrator comercial în Baia Mare- primește un salariu net de 1500 de lei

Manager- poate ajunge la suma de 4000 de lei si bonus pe an de 4000 de lei

Manager Asistent în București- are un salariu de 3600 de lei

Asistent Achizitii în Capitală- poate ajunge la un salariu net de  4100 de lei

Vanzator comercial în Cluj-Napoca-  are un salariu net de 2.700 lei, la care se adaugă bonusuri pe an de 1200 de lei.

Lucrator comercial casier în Oradea- are salariul net de 2300 de lei. De asemenea poate câștiga  1200 de lei bonus pe an și tichete de masa de 300 de lei, plus alte bonusuri pe sună de 3000 de lei.

De la 1 martie, salariile angajaților s-au majorat

La începutul lunii martie a acestui an, angajatorii de la Lidl au făcut un anunț important pentru angajați. Toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Astfel că, de la 1 martie, cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut. Asta înseamnă 2.700 lei net, peste media de creștere anuală în retailul de profil.

Suma anunțată include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Pandemia a afectat angajații

Odată cu pandemia, mulți angajatori au fost nevoiți să-și trimită salariații în șomaj tehnic, sau în concedii fără plată. Salariile au rămas și ele la același nivel ca înainte de pandemie, asta până în martie anul acesta, când situația s-a mai reglementat.

Urmăriți Impact.ro și pe