Salarii la EA Sports – cum e viața de angajat la super-compania de jocuri video

Daria Petrescu 29.01.2021, 16:24
Salarii la EA Sports – cum e viața de angajat la super-compania de jocuri video

De cele mai multe ori, cei care se angajează într-o companie de jocuri video, sunt cei care sunt și pasionați de aceste jocuri. Astfel că, pentru cei care vor să intre într-o astfel de echipă, este bine să știți care sunt avantajele și dezavantajele, mai ales atunci când vine vorba de venituri. Pentru a vă pune la punct cu acest subiect, vă prezentăm mai jos, care sunt salariile la EA Sports, în fucție de experiența fiecăruia.

Salarii la EA Sports

Celebra companie de jocuri EA Sports a făcut publice salariile angajaților pe site-ul undelucrăm.ro, pentru cei care vor să facă parte din echipa lor. Evident că acestea diferă de la un angajat la altul, dar și de atribuția acestuia în timpul programului. Salariile nu sunt foarte mari, însă la decizia angajatorului, puteți obține și bonusuri.

Game Tester II- primește un salariu net de 1.450 lei, plus tichete de masă, dacă este cazul.

Game tester- are un salariu net de 1.350 lei

Game advisor-  primește o sumă lunară de 1.700 lei net, pentru un program full time.

Tester software – product test- 1.680 lei net

QA Tester- are un salariu de  1.200 lei, pentru un program de câteva ore.

QV Tester- 1.400 lei net

Operator procesare text si imagini- 1.700 lei net

Game tester-  are un salariu net de 1.400 lei

Game Tester II- 1.725 lei net

Game tester- primește un salariu de 1.500 lei net

QV Tester cu o experiență de mai puțin de un an- 1.500 lei plus tichete de masa, în valoare de 200 de lei.

Cea mai bine vândută serie de jocuri EA Sports este seria FIFA

Despre EA Sports

EA Sports este un brand al Electronic Arts care creează și dezvoltă jocuri video sportive. Cea mai bine vândută serie de jocuri EA Sports este seria FIFA cu peste 100 de milioane de unități vândute.

Mecanismul încearcă să mimeze rețele sportive din viața reală apelând suplimentar la postere cu poze ale unor comentatori reali.

Majoritatea jocurilor sub acest brand sunt dezvoltate de:

– EA Canada

– studioul Electronic Arts din Burnaby

– British Columbia

– EA Blackbox, Vancouver

-British Columbia și EA Tiburon din Maitland, Florida.

Beneficiile jocurilor video

Chiar dacă pare greu de crezul, jocurile video poate avea beneficii, în ciuda a cee ace se spune atunci când vine vorba de dependența lor. Depinde însă, deoarece doar unele dintre ele sunt benefice, potrivit specialiștilor.

Se spune că, memoria de lucru necesită păstrarea mentală şi manipularea informaţiilor pentru. Asta pentru a obţine un rezultat

Persoanele pasionate de jocuri video înainte de adolescenţă s-au descurcat mai bine cu sarcinile de memorie. Și asta chiar dacă nu se mai joacă. Studiul a fost făcut la Universitat Oberta de Catalunya.

Ce spune autorul studiului

„Interesant este că s-a descoperit că dezvoltă memoria şi învăţarea de tip probabilistic. Dezvoltă abilitatea de a lua o decizie mult mai bună, având mai puţine informaţii din mediu”, explică Ruxandra Aursulesei, medic specialist neurologie pedriatică, potrivit Mediafax.

„Jocurile video care oferă motivaţie, cele care fac jucătorul să vrea să continue să joace sunt ideale pentru creşterea capacităţii cognitive”, spune autorul principal al studiului, Dr. Marc Palaus. „În principiu, sunt numai anumite jocuri care ar fi benefice”, spune medicul Ruxandra Aursulesei.