Ce salarii sunt la C&A în magazinele din România. Ce spun angajații despre acest job

Daria Petrescu 24.01.2021, 16:03
Ce salarii sunt la C&A în magazinele din România. Ce spun angajații despre acest job

C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, iar în România s-a extins mult în ultimii ani. Compania are peste 1.400 de magazine în 19 țări și aproximativ 34.000 de angajați. Continuă să se extindă, iar firma face regulat angajări în magazinele din Capitală, dar și alte orașe din țară. În cazul în care vreți să faceți parte din echipă, trebuie să știți cum veți fi recompensat. Iată ce salarii sunt la C&A în magazinele din România și ce spun angajații despre acest job.

Ce salarii sunt la C&A în magazinele din România

În cazul în care eşti o persoană în pas cu moda, implicată şi deschisă, dar mai ales, îţi place să interacţionezi cu oamenii, atunci poți alege un astfel de job. Este foarte importantă munca în echipă.

Visual merchandiser- primește un salariu de 3.900 lei net lunar, pentru un program full time. Nu sunt specificate alte bonusuri

Asistent manager- are un salariu net de 2.700 lei, plus tichete de masa în valoare  de 300 lei

Deputy manager- primește un salariu de 2.500 lei net și tichete de masa de 300 de lei

Decorator vitrine-  se alege cu un salariu net lunar de 2000 de lei, plus tichete de masă în valoare de 300 de lei

Lucrător comercial- primește un salariu net de 1600 de lei. Pentru acest post din Pitești nu sunt specificate alte bonusuri

Lucrător comercial (București)- are un salariu net de 1200 de lei, pentru un program full time.

Vânzător gestionar- 1.600 lei, plus bonusuri de 200 de lei, tichete de masă de 300 de lei și comision de vânzări de 200 de lei

Director magazine- are un salariu net de 3700 de lei, bonusuri pe lună de 1750 de lei și tichete de masă de 220 lei, potribit site-ului undelucrăm.com.

Manager department- primește un salariu de 2.700 lei. La această sumă se pot adăuga bonusuri lunare sau anuale, în funcție de decizia angajatorului.

Iată ce spun angajații despre acest job, potrivit unor recenzii:

„Oameni drăguți, atmosferă frumoasă, relație bună între conducere și angajați. Recompense din când în când. Ajutor reciproc, atitudinea profesională, clienții mulțumiți”

„Am învățat multe lucruri în timp ce lucram la C&A. Cea mai grea parte a muncii pentru mine a fost timpul în care trebuia să lucrez, deoarece în fiecare zi lucrătoare petrec 2 ore pentru a ajunge la locul de muncă”

„Concentrat pe oameni, flexibil, standarde etice ridicate, afaceri foarte dinamice, loc distractiv. -programul de instruire -colegi prietenoși

„M-am simțit apreciat ca angajat și am avut parte de o echipă minunată. Programul este destul de avantajos pentru mine și recomand compania în cazul în care vreți un job”

Despre C&A

– C&A reprezintă abrevierea numelor celor doi fondatori ai brandului, frații Clemens și August Brenninkmeyer

-cei doi au pus bazele companiei în 1841

– C&A  este o companie de retail de îmbrăcăminte din Olanda

-C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu 1.400 de magazine în 19 țăr

– Compania este prezentă și în România, unde a avut încasări de 7,9 milioane de euro și 43 de angajați în anul 2009

– În anul 2012, C&A deținea pe piața locală o rețea de 22 de magazine și afaceri de 40-50 de milioane de euro.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe