Sacrificiul pe care îl face Maria Constantin pentru a arăta bine. Artista a recunoscut: „Aşa nu te îngraşi”

Ioana Bucur 22.06.2022, 12:16
Sacrificiul pe care îl face Maria Constantin pentru a arăta bine. Artista a recunoscut: „Aşa nu te îngraşi”

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, iar aparițiile sale sunt pregătite și studiate cu atenție, în așa fel încât să fie impecabilă de fiecare dată. S-a aflat sacrificiul pe care îl face Maria Constantin pentru a arăta bine. Cântăreața a explicat cum reușește să își mențină silueta de admirat și să scape de kilogramele când plus, în perioadele în care acestea apar.

Ce sacrificiu face Maria Constantin pentru a-și menține silueta

Maria Constantin trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Vedeta se pregătește pentru nuntă, ea urmând să spună marele „DA” și să formeze, oficial, o familie cu logodnicul său.

Ca orice viitoare mireasă, își dorește să arate perfect în rochia aleasă, iar pentru asta va fi nevoită să fie atentă la valoarea pe care o arată cântarul. Din fericire, artista are un plan pe care îl pune în aplicare și care dă rezultatele dorite de fiecare dată când are nevoie să dea jos câteva kilograme. L-a folosit recent, ajutând-o să obțină o talie ca de viespe.

Așadar, care este sacrificiul pe care îl face Maria Constantin pentru a arăta bine? Mâncarea. Vedeta a explicat că, pentru a slăbi, reduce mesele la una singură pe zi, una destul de bogată. În rest, mici gustări.

„Îmi primul rând cred că de la foame. Într-adevăr mai folosesc și câteva produse care mă ajută, ceva sănătos și natural, dar în principiu foamea, dacă nu mănânci nu te îngrași.

De obicei, nu mănânc decât o masă pe zi, încerc să mă limitez doar la masa respectivă, să fie bogată, dar nu exagerată. În rest mai iau mici gustări, fructe, iaurt. Încerc să mă mențin din alimentație”, a spus Maria Constantin într-o emisiune TV.

Sacrificiul pe care îl face Maria Constantin pentru a arăta bine. Artista a recunoscut: „Aşa nu te îngraşi”

„Încerc să mă mențin din alimentație”

În trecut, Maria Constantin a vorbit despre o dietă pe care a urmat-o și cu care a slăbit vizibil.

„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe.

În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se află somonul”, a spus cântăreața de muzică populară Maria Constantin, potrivit Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...