S-a zvonit că i-a dat fiicei sale 1 milion de euro la nuntă, dar adevărul e altul. Ce a spus Gigi Becali

Redacția IMPACT 15.10.2019, 17:03
S-a zvonit că i-a dat fiicei sale 1 milion de euro la nuntă, dar adevărul e altul. Ce a spus Gigi Becali

Gigi Becali a relatat presei ultimele informații cu privire la nunta fastuoasă a fiicei sale care a avut loc sâmbăta trecută, 12 octombrie. Patronul clubului FCSB a negat că le-ar fi dat mirilor 1 milion de euro, dezvăluind zestrea pe care i-a lăsat-o fiicei sale, proaspăt căsătorită.

După ce Gigi Becali a avut grijă ca nunta fiicei sale celei mai mari să fie una ca-n povești, acesta a precizat la România TV că nu a dat un milion de euro ca dar de nuntă.

„Nu am dat nici un milion de euro! Nu trebuie să le dau eu bani la copii, cum să-i dau eu un milion, toată averea e a fetelor mele, împărţită! Păi, eu pentru cine am făcut avere? Să o iau la groapă eu? Dacă vor moşteni tot ce am, pentru ce să le dau un milion de euro… daca toţi banii sunt ai lor, ele să îmi dea mie”, a spus Gigi Becali.

 

„Dacă vor moşteni tot ce am, pentru ce să le dau un milion de euro…”

„Nu am dat nici un milion de euro! Nu trebuie să le dau eu bani la copii, cum să-i dau eu un milion, toată averea e a fetelor mele, împărţită! Păi, eu pentru cine am făcut avere? Să o iau la groapă eu? Dacă vor moşteni tot ce am, pentru ce să le dau un milion de euro… daca toţi banii sunt ai lor, ele să îmi dea mie”, a mai declarat Gigi Becali după nunta fiicei sale.

Teodora Becali alături de soțul său
Teodora Becali alături de soțul său Mihai Theodor Mincu

Într-un interviu acordat cu doar câteva ore înainte de celebrarea celui mai important eveniment din viața fiicei sale, Gigi Becali, preciza că nu intenționează să îi ofere drept cadou de nuntă decât „dragoste și rugăciune”, aspecte pe care le consideră mult mai importante în comparație cu orice bunuri materiale.

Gigi Becali a fost socru mic, sâmbătă, când fiica sa cea mare, Teodora Becali, s-a cununat religios cu omul de afacaeri Mihai Theodor Mincu.

Urmăriți Impact.ro și pe