Gigi Becali nu se uită la bani. Cât costă meniul de la nunta Teodorei. Invitaţii, răsfăţaţi cu cele mai delicioase preparate

Gigi Becali a plătit o sumă uriașă pentru a-i face o nuntă de vis Teodorei

Este mare sărbătoare în familia lui Gigi Becali. Fiica patronului FCSB, Teodora, se cunună religios, iar după ceremonia de la biserică, invitații vor merge să petreacă la un restaurant de lux. Meniul îi va impresiona cu siguranță, având în vedere că vor fi gătite cele mai delicioase preparate. Becali a scos din buzunar jumătate de milion de euro pentru nunta fiicei sale.

Gigi Becali a plătit o sumă uriașă pentru a-i face o nuntă de vis Teodorei

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au cununat religios, joi, iar acum își fac și cununia religioasă. După ceremonie, toți invitații vor merge să petreacă la un restaurant de lux din localitatea Snagov. Meniul va fi unul foarte bogat, cu patru feluri de mâncare și desert. Acesta costă 110 euro de persoană, potrivit informațiilor apărute în spațiul public.

Teodora Becali

Teodora Becali

Fiica lui Gigi Becali și soțul ei își vor întâmpina invitații cu un pahar de prosecoo și prăjitură macaroons, dar și fructe proasptete. Meniul conține patru feluri diferite de mâncare. La primul fel se va servi o gustare rece cu specialități din file de somon, păstrăv afumat și terina din piept de curcan.

La felul doi va fi file de somon în sos de vin alb și chives, în timp ce la felul trei invitații se vor delecta cu sarmale în voi de viță cu smântână. La felul patru, nuntașii vor avea o surpriză. Va fi cel mai bogat fel al serii: muschiuleț de porc cu cimbru verde, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cartofi wedges, legume la gratar și salată asortată de sezon.

Gigi Becalii a avut emoții în această dimineață, când un bărbat a forțat ușa de la intrarea vilei în care locuiește. “Bine că nu am ieșit. Vărul meu a ieșit, eu nu am ieșit că dacă ieșeam mă aresta și nu mai eram la nunta fetei mele. Cred că e un om bolnav. Problema e a României. Oamenii din ăștia nu ar trebui să aibă voie pe stradă”, a spus Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI