S-a tras cu mitraliera la o nuntă la care cânta Adrian Minune. Ce s-a întâmplat când manelistul a cerut să se oprească tot

Badea Violeta, Mihai Ianoși 10.09.2021, 15:55

Scene incredinile în timpul unei nunți la care a cântat Adrian Minune! Câțiva invitați au început să tragă cu mitraliere și pistoale. La un moment dat, artistul a cerut să se oprească tot. Iată ce s-a întâmplat!

Scene incredibile la o nuntă la care Adrian Minune a cântat

Scene de-a dreptul șocante au fost făcute publice vineri, 10 septembrie, pe internet. Adrian Minune a fost invitat să cânte la o petrecere. La un moment dat, câțiva invitați au început să tragă cu pistoale și mitraliere Kalashnikov. Mai mult decât atât, aceștia îl îndemnau și pe solist să facă același lucru.

Totul s-a întâmplat în mijlocul mulțimii de oameni care participau la acest eveniment. Imaginile a devenit virale și le-au atras atenția polițiștilor, care au efectuat imediat verificări.

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, a informat IGPR.

Din primele cercetări, oamenii legii au aflat că acesta nu este un caz izolat în Republica Moldova. Se pare că pentru vecinii noștri aceasta este o tradiție.

Ce a declarat Adrian Minune

După ce toată țara a văzut imaginile absolut șocante, Adrian Minune a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, tot ceea ce s-a întâmplat la nunta din 2018.

„În primul rând, coloana sonoră e ceva fictiv, făcut pe orgă. Când ei au tras, a fost în 2018, cu siguranță. Serviciile i-au luat de dimineață pe oameni din casă – am auzit. Pentru că nu au respectat regulile. La ei este un obicei, la fiecare nuntă se întâmplă chestia asta. Și-au asumat. Nu au respectat regimul armelor.”, a declarat cântărețul.

De asemenea, Adi Minune a precizat că el a fost invitat doar să întrețină atmosfera. Acesta a spus că a fost contactat de polițiști pentru a da o declarație prin care să explice ce s-a întâmplat, de fapt.

„Eu doar am cântat. M-au sunat (n.r. vineri, 10 septembrie) să dau declarație. Mâine mă duc să dau declarație. Nu a fost pe teritoriul României”, a precizat solistul.

„Merg (n.r. la Poliție) pentru că trebuie, dar, dacă a fost în 2018 și nu pe teritoriul României…”, a mai adăugat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...