S-a anunțat deznodământul bătăii din studioul B1 TV. Anunțul e oficial

Redacția IMPACT 29.05.2020, 12:50
S-a anunțat deznodământul bătăii din studioul B1 TV. Anunțul e oficial

După aproape trei ani de la bătălia din studiul B1 TV dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, ancheta a fost finalizată și va începe procesul. Reamintim că Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul Ponta l-a lovit pe pe senatorul Mihai Goțiu, în platoul B1 TV.

Care este deznodământul bătăii din studioul B1 TV

Scena de lovire și violență dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu a avut loc în anul 2017, la B1 TV, în timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1. În urma conflictului, Mirel Palada a fost acuzat de lovire, acesta s-a năpustit asupra senatorului și l-a lovit cu pumnul peste față. După întregul spectacil, cei doi au părăsit platoul emisiunii.

Anunțul că ancheta a fost finalizată a fost făcut de către Mihai Goțiu pe pagina sa de Facebook. „Miracol?! Vă vine să credeți? Dupaă2 (doi) ani și 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtator de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020”, a scris Goțiu.

b1 tv, batalie, ancheta
Care este deznodământul bătăii din studioul B1 TV

Mihai Goțiu s-a arătat foarte revoltat de modul în care au gestionat autoritățile procesul. De ce le-a luat aproape trei ani, se întreabă acesta. „Au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”MARELE” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…”, a mai spus Mihai.

Mirel Palada a devenit cunoscut după ce a preluat funcția de purtător de cuvânt al Guvernului condus de la Victor Ponta, în octombrie 2013. Până atunci, acesta era director al Departamentului pentru strategii guvernamentale. În paralel, a îndeplinit ambele funcții. În septembrie 2014, Victor Ponta l-a schimbat din funcția de purtător de cuvânt.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe