S-a aflat tot! Câți copii are, de fapt, Cristi Borcea. Chiar el a recunoscut. Surpriză pentru mulți

Marian Cărăvan 03.07.2020, 11:20

Fostul acționar de la Dinamo a „marcat” puternic în plan personal. La numărul de copii, Cristi Borcea e un adevărat „golgheter” și chiar el a recunoscut cum stă la acest capitol.

Câți copii are, de fapt, Cristi Borcea. Este o surpriză pentru mulți

De-a lungul anilor, s-au făcut tot felul de speculații și au circulat glume în mediul virtual despre cât de activ e Cristi Borcea și cum ajută la creșterea natalității. Despre fostul acționar al lui Dinamo s-a spus că are mai mulți copii decât trofee cucerite de „câinii roșii”. Pentru Borcea nu a contat că se afla în pușcărie, chiar și așa și-a făcut treaba. Patru copii au fost concepuți în perioada de detenție. Nu unde era încarcerat, ci în permisie.

„N-am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, mărturisește Borcea.

Fostul acționar a mărturisit câți copii are, de fapt. „Am 9. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face”, a spus Cristi Borcea în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.

Cristi Borcea s-a implicat din nou la Dinamo

Programul DDB inițiat de fanii dinamoviști atrage tot mai mulți susținători. Nu mică le-a fost mirarea suporterilor alb-roșii când un fost finanțator al lui Dinamo a devenit membru Elite în acest program. Cristi Borcea l-a mobilizat și pe fiul său, Patrick-Cristian (23 de ani) și astfel cei doi membri ai familiei Borcea au donat, fiecare, câte 1.948 de euro pentru Dinamo.

Cei doi se alătură unei liste impresionante de membri Elite, pe care se mai află Claudiu Florică, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. Numele celor înscriși în Programul DDB vor apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în viitorul sezon al Ligii 1.

„Este o mare onoare să fac asta, sincer vă spun”, a declarat Cristi Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe