S-a aflat motivul real al internării în spital al lui Pele. Legenda fotbalului, operat pentru o tumoră

Andrei Cezar 07.09.2021, 09:42
S-a aflat motivul real al internării în spital al lui Pele. Legenda fotbalului, operat pentru o tumoră

Legendarul jucător de fotbal Pele trece prin momente dificile. În urmă cu o săptămână a fost internat în spital pentru o operație de extirpare a unei tumori. Fostul mare jucător brazilian a dat însă asigurări că se simte bine.

Pele, internat în spital pentru extirparea unei tumori la colon

În urmă cu o săptămână, Pele anunța pe rețelele de socializare că a fost nevoit să meargă la spital pentru un ”control de rutină” deoarece în timpul pandemiei nu a putut să facă investigații medicale.

”Nu am leșinat și sunt foarte sănătos. Am fost la spital pentru un control de rutină pentru că nu am putut să merg în timpul pandemiei. Nu voi juca duminică!”, a anunțat Pele pe Instagram în urmă cu câteva zile.

În urma investigațiilor, medicii au hotărât că este necesar ca legendarul fotbalist să fie internat, scrie Mundo Deportivo.

Rumoarea stârnită în jurul veștii că Pele ar avea grave probleme de sănătate, l-a determinat pe triplul campion mondial să lămurească situația. Pele a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care explică faptul că internarea sa a fost necesară pentru a fi operat la colon în vederea extirpării unei tumori.

S-a aflat motivul real al internarii in spital al lui Pele. Legenda fotbalului, operat pentru o tumora
S-a aflat motivul real al internarii in spital al lui Pele. Legenda fotbalului, operat pentru o tumora

”Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față”

Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută.

Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a transmis Pele pe pagina sa oficială de Instagram.

În ultimii ani, Pele a întâmpinat tot mai des probleme de sănătate. Din cauza pandemiei de coronavirus, legendarul jucător nu a putut să facă investigațiile necesare, fiind nevoit să se izoleze în casa sa din Sao Paulo.

Unul dintre apropiații lui Pele, Joe Fraga, cel care se ocupă de administrarea afacerilor legendarului fotbalist, a anunțat pe social media că Pele se simte bine.

”Face diferite analize complete de sânge, colonoscopie, radiografii. Nu le face pe toate într-o singură zi”, a scris acesta.

Pele are 80 de ani și este considerat cel mai mare jucător brazilian al tuturor timpurilor. A câștigat cu naționala Braziliei trei Campionate Mondiale, fiind singurul fotbalist care se poate lăuda cu asemenea performanță.

În toată cariera sa a jucat la doar două echipe de club: Snatos, pentru care a marcat 1087 de goluri în 1120 de partide și New York Cosmos, la sfârșitul carierei, pentru care a înscris de 37 de ori, în 64 de mecirui.

Pele a îmbrăcat tricoul naționalei ”carioca” de 92 de ori, înscriind 77 de goluri.

Urmăriți Impact.ro și pe