S-a aflat cine este jucătorul de națională pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. „Dacă se întoarce, iese golgheterul României”

Sorin Barbu 29.06.2022, 10:23
S-a aflat cine este jucătorul de națională pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB. „Dacă se întoarce, iese golgheterul României”

Gigi Becali a renunțat la zece jucători în această vară și a adus în loc, la FCSB, doar fotbaliști defensivi. Acum a pus ochii pe un internațional român care în ultimii șase ani a evoluat în străinătate și pe care îl vede o soluție bună în atac: fostul dinamovist Dorin Rotariu.

Gigi Becali îl vrea la FCSB pe fostul dinamovist Dorin Rotariu

Gigi Becali a promis că face „curățenie” la FCSB și s-a ținut de cuvânt. În această vară au plecat de la echipă zece jucători și au fost aduși doar doi. Fundașii centrali Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa au fost deja prezentați oficial de club și au început pregătirea cu trupa lui Toni Petrea.

După plecarea lui Valentin Gheorghe în Turcia, echipa are nevoie de un jucător de atac, iar Mihai Stoica a declarat, misterios, că se negociază cu un internațional român care să joace în partea dreapta a atacului. Profilul fotbalistului căutat de FCSB se potrivește de minute cu cel al lui Dorin Rotariu, un fotbalist pe care Ludogoreț nu-l mai vrea. „Mi-ați dat o idee, nu știam aceste amănunte” s-a luminat într-o emisiune de televiziune Gigi Becali.

Dorin Rotariu, îndemnat să se întoarcă în țară la FCSB

Dorin Rotariu are 26 de ani și unchiul lui, Iosif Rotariu, l-a sfătuit să se întoarcă în România, la FCSB, să-și relanseze cariera.

„Avea niște execuții, viteză foarte bună. Acum e foarte greu de spus dacă i-aș recomanda să revină în România. Dacă se întoarce, iese golgheterul României, sunt convins de lucrul ăsta. Campionatul e foarte scăzut din punct de vedere valoric și atunci, la calitățile lui, cu siguranță ar fi golgheterul României.

Pe de altă parte, ar pierde mult din mentalitatea cluburilor de afară, unde este o disciplină, o pregătire suplimentară, totul e monitorizat. Poate că ar fi un pas înapoi. Campionatul intern e scăzut din punct de vedere valoric, dar, dacă ar marca foarte multe goluri, l-ar chema la echipa națională și poate aici ar fi un plus”, a declarat Iosif Rotariu la sport.ro.

Dorin Rotariu a jucat ultima oară la Dinamo în anul 2017. Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogoreț și Atromitos.

Urmăriți Impact.ro și pe