S-a aflat adevărul despre plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB! Mihai Stoica a dezvăluit ce l-a enervat pe Gigi Becali

Sorin Barbu 03.02.2022, 13:10
S-a aflat adevărul despre plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB! Mihai Stoica a dezvăluit ce l-a enervat pe Gigi Becali

Constantin Budescu a fost unul dintre favoriții lui Gigi Becali. Omul de afaceri a încercat de mai multe ori să-l achiziționeze de la Astra Giurgiu și ca să-l convingă să vină la FCSB i-a oferit un salariu mare, iar de multe ori i-a trecut cu vederea ieșirile nervoase la adresa antrenorilor. A doua aventură a lui Budescu la FCSB s-a terminat însă rapid, iar Mihai Stoica a dezvăluit care au fost motivele „divorțului”.

MM Stoica a dezvăluit de ce a plecat Constantin Budescu de la FCSB

Constantin Budescu a fost primit cu mare speranță la FCSB de antrenorul Edi Iordănescu, iar Gigi Becali l-a plătit cu 20.000 de euro pe lună și i-a oferit și o primă de instalare de 200.000 de euro. Jucătorul a lăsat o impresie foarte bună în precedentul „mandat” la FCSB când evoluțiile bune i-au adus un super-contract la Al Shabab, echipă care a plătit 2,5 milioane de euro pentru acest transfer, în condițiile în care Becali plătise pentru el 750.000 de euro.

Doar că Budescu nu a jucat grozav în acest campionat, nici cu Edi Iordănescu pe bancă și nici cu Toni Petrea. A fost trimis pe teren doar în zece partide, iar în cele mai multe a fost rezervă. Gigi Becali l-a criticat dur, iar la începutul anului i-a reziliat contractual.

Mihai Stoica spune că nu prestațiile jucătorului au fost problema, ci faptul că nu s-a ținut de cuvânt când a promis că se mută de la Ploiești la București, ca să nu mai piardă timp în fiecare zi  pe drum.

 „Budescu n-a plecat, pentru că nu…. Din punct de vedere sportiv. Adică la el a fost altceva. El a promis ceva şi nu s-a ţinut de cuvânt. A promis că se mută în Bucureşti şi nu s-a mutat în Bucureşti. Pe un salariu mare! Atunci, Gigi a spus: Ok. Nu vrei? Şi Budescu nu voia”, a dezvăluit managerul general al FCSB  la Telekom Sport.

Mihai Stoica, înțelegător cu Budescu

Mihai Stoica știe că Budescu este foarte legat de familie și îl înțelege că nu s-a mutat la București. În acest moment, jucătorul îmbracă tricoul formației FC Voluntari, după ce a refuzat oferta de la Sepsi.

„Aici, în emisiune, când toată lumea zicea că merge la Sepsi şi cei de la Sepsi spuneau că merge la Sepsi, eu am spus cu subiect şi predicat că nu cred aşa ceva, pentru că nu-l văd mutându-se la Sfântu Gheorghe. Dacă m-aţi fi întrebat de Voluntari, da, aş fi spus da cu toată convingerea.

N-o spun ca reproş la adresa lui. Nu poate omul să plece de acasă. E familist, nu poate. Are o casă foarte frumoasă la Ploieşti. Nici eu n-aş pleca dacă aş avea pe dreapta ce are Budi. Şi doi copii mici.

N-aş pleca de acasă pe 7.000, 8.000, 15.000 în altă parte şi să stau la bloc şi să-mi bată în calorifer vecinii, dacă ăla mic cântă la microfon”, a mai spus Mihai Stoica.

 

Urmăriți Impact.ro și pe