S-a aflat acum! Care este starea reală de sănătate a lui Ion Dichiseanu, după ce s-a afirmat că se află în stare gravă la spital (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 19.12.2020, 15:11
S-a aflat acum! Care este starea reală de sănătate a lui Ion Dichiseanu, după ce s-a afirmat că se află în stare gravă la spital (Exclusiv)

S-a aflat acum! Care este starea reală de sănătate a lui Ion Dichiseanu, după ce s-a afirmat că se află în stare gravă la spital. Cum se simte unul dintre cei mai iubiți actori ai României. Fanii din toate colțurile țării sunt îngrijorați și așteaptă vești bune de la îngrăgitul actor.

Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu, după ce a ajuns la spital

Care este starea reală de sănătate a lui Ion Dichiseanu. Îndrăgitul și reputatul actor, cu o carieră de peste 50 de ani în spate, Ion Dichiseanu a ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani cu câteva probleme cardiace, care-i mai dau de furcă, din când în când. Deși s-a speculat, în ultimele zile, că actorul ar fi contactat noul coronavirus și ar fi fost intubat deoarece nu putea respira de unul singur, iată care este adevărul cu privire la starea de sănătate a lui Dichiseanu.

Conform unor surse din interiorul Spitalului Floreasca din Capitală, acolo unde este internat, actorul nu a fost infectat cu virusul COVID-19, așa cum s-a speculat, ci a ajuns de urgență în îngrijirea medicilor specialiști din cauza problemelor cardiace, cu care se confruntă de câțiva ani încoace. Din fericire, starea actorului Dichiseanu este una stabilă și nu este intubat, potrivit playtech.ro.

„Ion Dichiseanu nu are Covid-19, este în spital, dar nu în stare gravă, nu e intubat, așa cum s-a vehiculat inițial în presă. E adevarat că e pe monitorizare atentă pentru că are o vârstă. Problemele lui sunt tratabile, e conștient, vorbește, mănâncă. Pericolul e din cauza vârstei, dar nu a bolii neapărat. Domnul Dichiseanu are probleme cardiace de câțiva ani”, ne-a mărturisit o sursă din Spitalul Floreasca, în exclusivitate pentru impact.ro

Ion Dichiseanu si Simona Florescu au divortat acum 12 ani
Ion Dichiseanu si Simona Florescu au divortat acum 12 ani

Ion Dichiseanu și-a serbat ziua de naștere în plină pandemie

Care este starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu, după ce a ajuns la spital. Pe 20 octombrie 2020, Dichi, cum îl alintă prietenii, a aniversat 87 de ani și a avut parte de o zi de neuitat. Deși nu a reușit să facă o petrecere mare, la restaurantul său favorit, așa cum obișnuia în fiecare an, de data aceasta marele actor a petrecut alături de familie și cei mai apropiați prieteni. De la petrecere nu a lipsit nici Simona Florescu, fosta lui soție. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună de 12 ani, Simona și Dichi au rămas prieteni după divorț și se înțeleg foarte bine. Cei doi au o relație amiabilă, râd, glumesc, vorbesc civilizat, totul de dragul nepoatei lor, fiica Ioanei Dichiseanu, micuța Anastasia.

„Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a mărturisit pentru click.ro maestrul Ion Dichiseanu.

Urmăriți Impact.ro și pe