Bucurie uriașă pentru familia lui Ion Dichiseanu. Ce se întâmplă cu marele actor la 87 de ani

Iancu Andreea 22.10.2020, 16:03
Bucurie uriașă pentru familia lui Ion Dichiseanu. Ce se întâmplă cu marele actor la 87 de ani

Maestrul Ion Dichiseanu a aniversat pe 20 octombrie împlinirea a 87 de ani. Cu această ocazie, actorul a ales să dea o petrecere de pomină, respectând însă situația epidemiologică. Astfel, alături de familie, Dichiseanu a petrecut acasă ziua sa de naștere.

Ce se întâmplă cu Ion Dichiseanu la 87 de ani

Având în vedere contextul actual, marele actor nu s-a putut bucura de o petrecere organizată cu mulți invitați, la restaurantul preferat. Astfel, Ion Dichiseanu a trebuit să se serbeze în familie, alături de cei dragi. Fiind prezent în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, maestrul a vorbit despre ziua sa de naștere și despre cadourile primite.

„Am plecat din București, la cuscrii mei. Nu am putut să îmi fac ziua la restaurant, așa cum făceam de obicei, dar mă simt bine. Toți prietenii m-au sunat și mi-au dat mesaje. La telefoane am răspuns cât am putut, că am mai băut și eu, am mai dansat aici cu toții. Dar mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii, dar acum m-am conformat.

Oricum la noi începem să sărbătorim trei zile, prima data ziua mea, apoi ziua fiicei. Trei zile și trei nopți. Am primit deja și cadouri, multe, sticle de tot felul, eșarfe, parfumuri, cămăși, pulovere, încă nu le-am despachetat pe toate. Dar, în mod deosebit, îmi doresc un Mercedes decapotabil, mi l-a promis fie-mea. Aș vrea să merg cu noua mașină prin Europa”, a povestit Ion Dichiseanu, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Simona Florescu și Ion Dichiseanu, pe vremea când formau un cuplu
Simona Florescu și Ion Dichiseanu, pe vremea când formau un cuplu

Divorțați, dar împreună, de dragul nepoatei

În ciuda faptului că a divorțat de 12 ani de zile de Simona Florescu, maestrul Ion Dichiseanu și fosta soție au o relație de admirat. Cei doi se comportă absolut firesc, se respectă și își vorbesc civilizat, iar asta de dragul nepoatei lor. Micuța Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu a lui Adrian Artene, merită ca bunicii săi să se înțeleagă.

Și pentru că au făcut o echipă minunată timp de ani buni, Simona și Dichi își împart foarte bine și atribuțiile de bunici. În timp ce unul o învață cântece, celelalt o obișnuiește cu poeziile.

„Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie”, a mărturisit pentru click.ro maestrul Ion Dichiseanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...