Rugăciunea pe care este bine să o rostești vinerea. Cuvintele puternice pe care este bine să le spui

Mihnea Tălău 24.07.2023, 13:38
Rugăciunea pe care este bine să o rostești vinerea. Cuvintele puternice pe care este bine să le spui

Rugăciunea către Maica Domnului pentru a te ajuta în fiecare zi a vieții tale. Dezleagă necazurile ți rupe legăturile cu vrăjmașii. Este bine să o rostești în fiecare vineri.

Rugăciune către Maica Domnului

Cea mai puternică rugăciune pentru a avea succes la orice pas este cea îndreptată către Maica Domnului.

„Stăpână Preabinecuvântată, pururea Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ai născut mai presus de cuvânt pe Dumnezeu-Cuvântul spre mântuirea noastră şi darul Lui mai presus decât toţi din belşug l-ai primit, ceea ce eşti o mare de daruri dumnezeieşti şi râu de minuni pururea curgător, revărsând bunătatea ta tuturor celor ce cu credinţă aleargă la tine!

Căzând la icoana ta cea de minuni făcătoare, ne rugăm ţie, întru tot înduratei Maici a Stăpânului Celui iubitor de oameni: revarsă asupra noastră, Stăpână, prea bogate milele tale şi cererile noastre cele aduse ţie, celei Grabnic Ascultătoare, grăbeşte a le împlini, întocmindu-le fiecăruia spre folos, spre mângâiere şi mântuire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...